Hayırlı bayramlar öncelikle hanımlar

melikeburan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2025
40
-35
1
Merhaba hanımlar hayırlı bayramlar. 2 aydır korunmuyorum ve bu ay reglim gecikti maalesef. Göğüs ağrım var sol göğsümde ağırlık var gibi ağrıyıp sızlıyor. Beyaz akıntım var su sibi çamaşırımı ıslatıyor resmen. Kahverengi akıntım da oldu 2/3 gün… kasık ağrım bacak ağrım bunlarda var. İlişkiden 11 gün sonra erken gebelik yaptım negatifti. Bugün neredeyse 2 haftayı geçti ve hayalet çizgi vardı sizce hamile olabilir miyim? Hamile arkadaşımla yaptım bende de böyleydi bir daha yap 1 hafta sonra test dedi sonra kan ver dedi sizce olabilir mi ?

Kan için bu kadar beklemenize gerek yok gidip verin. Olabilir tabi

İdrarda silik de olsa çıktıysa kan daha erken çıkardı niye 1 hafta bekleyesiniz ki

14 gün yerleşme ve tespit edilebilirlik açısından yeterli bir süre. İlk gebeliğimde silik çizgi ile öğrenmiştim. Kan vermeyi beklemek istersen 2-3 gün sonra idrar testini tekrarla, çizginin koyulaşıp koyulaşmadığına bak İnşallah bebiş seninledir, gönlünce olsun

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…