- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Bnde baya kucukken eZberlemştm ama çok iyi gelior o duayı okyunca kendmi guvende hssedıorum
Bende bir grupla ihlas okuyorum bir grupla ayetel kursi burda da tefriciye okuyorum...Bu arada aralık sonuna kadar bi arkadasa 15.000 salavat çekmem gerekiyor bir yandanda onu okuyorum, anlayacağınız iyice uçuşa geçtim.
Gunaydinn
Hayırdır neden kiİyi geceler kizlar.
Çok canim sikkin
Hayırdır neden ki
Sebep ne bilmiyorum ama üzülme zaten eski sevgilim demişsin boşver oda senin umrunda olmasın dert etme dua et..Eski sevgilim mesaj atmis faceden baya tepkili ne yaparsan yap artik umrunda değilsin demiş
Sebep ne bilmiyorum ama üzülme zaten eski sevgilim demişsin boşver oda senin umrunda olmasın dert etme dua et..
Eski sevgilim mesaj atmis faceden baya tepkili ne yaparsan yap artik umrunda değilsin demiş
arkadaşlar ben nazlı ve ceylın için 444 er tane okudum ıkısınede 1 hafta olmaya bılırım haber vereyim....allaha emanet olun...Rabbim Nazli arkadasimiza tez vakitte hayirlisi ile ilim ihsan sahibi saglikli hayirli bir evlat nasip et.
Ülkesine milletine annesine babasına hayri dokunan sana iyi bir kul olacak senin izinden sasmayacak yanlis yola sapmayan bir evlat olsun inşallah.
Okuduğumuz dualari bu dilege bagisladik sen kabul et Allahim. Amin.
1) @nazlimoi _444
2) @@Ceylinimdeceylinim_444
3) @@umutsuzcuk_444
4) @@byzrn_444
5) @@berirem_444
6)@segazel_444
7)@gulucukgs_444
8) @gsx_444
9)@lavantakesesi35_444
10)@gul_cann_444
Allahım dualarımızı kabul etsin.
not: arkadaşlar okudukça yazın ki listeye okundu olarak işaretleyelim..süremiz bir hafta ama bir haftadan önce bitirme şansımız olursa kumbara yapalım ki diğer dualarda süreyi kısaltabilelim...
arkadaşlar ben nazlı ve ceylın için 444 er tane okudum ıkısınede 1 hafta olmaya bılırım haber vereyim....allaha emanet olun...
amın canım....Allah razı olsun canım, allahım dualarımızı kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?