aileni yanına getirtsen bir süre onlar içinde değişiklik olsa. Rabbim acil şifalar versin babacığınaBuraya surekli babamin hastaligiyla ilgili konu aciyorum bikkinlik vermek istemem lakin cok daraliyorum. Kimseyle de konusamiyorum annem kardesim hepsinin morali sifir. Babam kolon kanseri doktorlar atlatti diyor ama su an isin tedavisinin yan etkisine bagli ciddi agrilari var yemek yiyemiyor cok fazla zayifladi evden çıkamıyor surekli inliyor ofluyor agridan. Neredeyse hic bir sey yiyemiyor. Dort gunlugune yanlarina gittim cok kotu oldum oyle gorunce. Icime okuz oturmus durumda kahvalti yapamadim sabah babam çok kotuydu. Annem tek basina ve psikolojisi hic iyi degil. O da babamin yaninda bi sey yiyip icemiyo cani çekmesin diye. Ben ve abim ayni sehirdeyiz memlekete 5 saat ikimizin de kucuk cocuklari var. Kardesim 16 saat uzakta okuyor. Ben akademisyenim su an ucretsiz izindeyim ama doktora yapiyorum. Yani cok agir yogun bir egitimim var ve bu egitimin bi suresi var. Uzatirsam kadrom yaniyor atiliyorum. Fakat belki dondurabilirim. Annemi babami cok yalniz biraktik evlatlari olarak cunku kendi dunya telasimiz var bi de cocuklar kucuk olunca zaten bi faydamiz olmuyo sadece moral oluyo yanlarinda olusumuz. Sizde risk alip okulu dondurup gitmeli miyim? Gerci gittigim zaman bi faydam olmayacak sadece belki biraz moral ama sunu biliyorum benim psikoloji de bozulacak. Babami cok seviyorum benim icin cok degerlidir onu oyle gormek beni majvediyor. Evlatlar zor zamanda destek icin degil midir? Diger taraftan uzerimde bi baski var hocalardan bi an once bitir doktorayi diye calisma yap diye.
Sunu anladim herseyin basi saglik gerisi yalan dunya faso fiso. Hicbi seyi dert etmemek lazim. Sağlık varsa gerisi olur.
Rahat edemiyorlar ki haklılar da böyle hastalık zamanlarında (ki babamın bazı özel durumları da var utanabilir), insan rahat edemiyor başka yerde. Bir de ben kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyorum aile apartmanında, buraya gelmek istemezler. Teşekkür ederim fikir için. ,aileni yanına getirtsen bir süre onlar içinde değişiklik olsa. Rabbim acil şifalar versin babacığına
Nasıl yapacağım bilmiyorum ama evet bir çözüm bulmalıyım.En büyük yatırım insana olandır
Ne olursaolsun bir çaresini bulun bu zor günlerde yanlarında olun
Eşimin ailesi yanında zaten yani aynı apartmanda yaşıyoruz bende gidersem bir dönemlik giderim herhalde daha fazla uzatamam. Yani sadece bir dönem kadar sabredecek arada gider gelir de. Ama tabi çocuğum küçük hasta olsa bi sey olsa ne yaparım orda kim getirip götürcek bilmiyorum. Ailem gelmiyor gelemez ki memleket orası ev orada, akrabalar orada. Abim ve yengem bilerek isteyerek gitmediler memlekete resmen kaçtılar aynı sehirde olmaktan ( babamın hastalığı belli değildi, aralarında olumsuz hiçbir sey yok ama istemediler iste uzak olalım istediler) burda ev yok maddi durum kısıtlı evi taşıyacak imkan yok. hersey olsa bile abimlerin istemediğini biliyorlar. abimler yanlarına çağırıyo çocuk baktırmaya, o da ayrı bi sinir bozuculuk neysee.Siz doktorayı dondurup gideceksiniz de çocuk küçük o da sizinle gidecek
Eşiniz ne olacak
Madem diğer kardeşiniz de sizinle aynı şehirde ailenizi de o şehre taşıyın
Annenize profesyonel destek alın hasta yakınına düşük doz ilaç başlıyorlar bir nebze düzeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?