Buraya surekli babamin hastaligiyla ilgili konu aciyorum bikkinlik vermek istemem lakin cok daraliyorum. Kimseyle de konusamiyorum annem kardesim hepsinin morali sifir. Babam kolon kanseri doktorlar atlatti diyor ama su an isin tedavisinin yan etkisine bagli ciddi agrilari var yemek yiyemiyor cok fazla zayifladi evden çıkamıyor surekli inliyor ofluyor agridan. Neredeyse hic bir sey yiyemiyor. Dort gunlugune yanlarina gittim cok kotu oldum oyle gorunce. Icime okuz oturmus durumda kahvalti yapamadim sabah babam çok kotuydu. Annem tek basina ve psikolojisi hic iyi degil. O da babamin yaninda bi sey yiyip icemiyo cani çekmesin diye. Ben ve abim ayni sehirdeyiz memlekete 5 saat ikimizin de kucuk cocuklari var. Kardesim 16 saat uzakta okuyor. Ben akademisyenim su an ucretsiz izindeyim ama doktora yapiyorum. Yani cok agir yogun bir egitimim var ve bu egitimin bi suresi var. Uzatirsam kadrom yaniyor atiliyorum. Fakat belki dondurabilirim. Annemi babami cok yalniz biraktik evlatlari olarak cunku kendi dunya telasimiz var bi de cocuklar kucuk olunca zaten bi faydamiz olmuyo sadece moral oluyo yanlarinda olusumuz. Sizde risk alip okulu dondurup gitmeli miyim? Gerci gittigim zaman bi faydam olmayacak sadece belki biraz moral ama sunu biliyorum benim psikoloji de bozulacak. Babami cok seviyorum benim icin cok degerlidir onu oyle gormek beni majvediyor. Evlatlar zor zamanda destek icin degil midir? Diger taraftan uzerimde bi baski var hocalardan bi an once bitir doktorayi diye calisma yap diye.
Sunu anladim herseyin basi saglik gerisi yalan dunya faso fiso. Hicbi seyi dert etmemek lazim. Sağlık varsa gerisi olur.
Sunu anladim herseyin basi saglik gerisi yalan dunya faso fiso. Hicbi seyi dert etmemek lazim. Sağlık varsa gerisi olur.