Hayırlı evlatlar için toplanalım, birbirimize dua edelim.

eleysu

Güzel misafirim, sen hep hoşgeldin..
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
469
342
53
Peygamber Efendimiz “Bir Müslümanın, yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe, yanında bulunan görevli bir melek ona,‘Duan kabul olsun, aynı şeyler sana da verilsin.’ diye dua eder.” (Müslim, Zikir 87, 88; İbni Mâce, Menâsik 5) buyurmuşlardır hanımlar. Bu niyetle evlat isteyen hanımlar olarak toplanalım ismen birbirimize dua edelim en çabuk kabul olan dua kişinin din kardeşi için ettiği duadır hiç şüphesiz. Rabbim ailesine-vatanına hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Hz. Zekeriyya'nın duasını 7000 kez okuyalım çoğunluk sağlanırsa 7000'i bölüşelim her isme okumuş olalım istiyorum.

Son düzenleme:
Güzel dualarınıza amiin hanımlar. Bir liste oluşturup isme özel dua yapabiliriz her gün veya her hafta bir kişiye yapalım. Sizinde görüşlerinizi almak isterim bu konuda.

Rabbim isteyen kullarına anneliği tattırsın tez vakitte inşallah içinde bende olmak üzere Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin cümleyle. Allahım benim ve bebek isteyen müslüman kardeslerimin karnını ve kucaklarını hayırlı sağlıklı evlat ile doldur. Aminnnn

Rabbim buraya yazan ve yazmayan isteyen herkese ve bana yakin zamanda saglikli,hayirli evlat versin insallah. amin!!!

Arkadaşlar salatı tefriciye okuyalım mı ne dersiniz. Sayının önemi yok herkes gücü yettigince vaktine göre okusun Önemli olan niyet.

Rabb'im Herkesin duasını Hayırlısıni kılarak kabul etsin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…