• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayirli olsun!

Bir tane sorar ikinciyi sorar siz neden o haddi veriyorsunuz adama?
En sevmediğim yavşama biçimi. Neyse ki karakteri böyle belli oluyor insanların
vizyonsuzum diye bağırıyor. Ama her erkek böyle değil

Oyle olsa soylerdi.

Bir de yasini soylerken de bir kivrandi ki... 78'liymis ama bir ayni yasta sayiliriz dedi, bir senden biraz buyugum dedi. En sonunda niye net olmadigini soyledigimde yasini soyledi.

Kulliyen enteresan...
42 yaşında mı ergenliğe girmiş 😮

Zaten tum bu sorulari bir telefon gorusmesinde sordu ve o sorulardan sonra telefonlarina cevap vermiyorum.

Neyin nesi oldugunu anlayabilmek adina takip ettigi kisilere bir ara bakmis olamaz miyim?

Ilgisinin hosuma gittigini ima ediyorsaniz yaniliyorsunuz. Zerre etkilenmedim kendisinden.

Konunuzda aradı ve bunları sordu dememişsiniz, hayatımda biri olup olmadığını bilmeden yazdı, her ayrıntıyı öğrenmeye çalıştı ısrarla yazdı sordu demişsiniz pekala daha ilk yazdığında hayırdır diyebilirdiniz, hala daha da yazmaya devam ediyor diyorsunuz ya niye hoşlantı yoksa hala açıkça direkt rahatsız olduğunuzu yazmasını istemediğini söylemiyorsunuz? Niye aramalara çıkmamak yerine açıp aramasını istrmediğinizi söylemiyorsunuz nasıl hala arayabiliyor? Siz net ve ağır bir şekilde reddetseniz bir daha ne yazar ne arar yani olay bu.

Niye tuhaf geldi çoğu kişiye anlamadım.
Hayatında biri olmayan ama aşk isteyen kadın, erkek herkes için doğal tavırlar.
Sorular da net ve tanıma amaçlı.. Herkesin merakı farklıdır.
Ne alaka demenin anlamı yok. O bir yerden alaka kurmuş demek kendince :)

Kıvırmadan direk yürüyeceği yaşlara gelmiş zaten.
Bu zamana kadar o dansöz ilişkilerine doymuştur adam ne yapsın :)

Sizde de ufak bir hoşlantı oluştuysa yumuşak bir şekilde tanıyın, elbette hoşunuza gitmeyen
soruların önünü kesin.
Ama haksızca yargılamaya da gerek yok diye düşünüyorum.

Ailenin yazlığa gitmesini sonrasının sebebi senin evinde birşeyler yasayacagi hayal kurması

Gerçekten çok kurnaz ve ürkütücü bağlantıyı yavaşça koparin

Fotograf muhabbetinden sonra sosyal medyada takipten cikardim bu beyefendiyi. Whatsapp'tan yaziyor ve ara ara da caldiriyor telefonumu. 😊

Engelle gitsin aman. Sağlıklı bir kafası yok belli ki. İleride başına iş açar bu.

Back
X