- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.572
- 133
- Konu Sahibi Summer-girl
Yaşlar kaç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşlar kaç?
Bendeki muhafazakar türk erkeği algısınıda pekiştirdi sorularıyla bey abinelerden hoşlanırsın hayalin ne dünya görüşün ne diye sormak yerine ev işlerini sorması bence dogru olmus
![]()
![]()
Var böyle arsız ve takıntılı tipler. Sen iletişimi koparsan da bi yerden fırlıyorlar. Benim de başımda vardı böyle bi bela. Ne mal olduğunu anladım, edebiyle gitsin diye sustukça yine çıkıyordu bi yerlerden.. Sonra açtım ağzımı cinnet geçirtti resmen ama yine de bi kaç gün sonra bişey olmamış gibi yazdı. Engelledim fake hesaplardan, farklı numaralardan ulaşmaya çalıştı. En sonunda onu görmezden gelmeyi öğrendim. Çünkü terslesen kızsan da böyleleri bi şey var sanıyorlar, kafaları bi değişik![]()
Yahu bu adamın hali, tavrı, sorduğu sorular fln baya saçma sapan. Yol yordam bilen, doğru düzgün kendini yetiştirmiş insan böyle mi davranır Allah aşkına? Gelmiş burda pesimde dolaşan birileri var ihihihihi alt metinli konu açıyorsun. 22 yaşındaysan gayet normal ama yani ne bileyim. 25 flnsan vah vahAlginizi mi degistirecek bu ayrinti?
Y
Yahu bu adamın hali, tavrı, sorduğu sorular fln baya saçma sapan. Yol yordam bilen, doğru düzgün kendini yetiştirmiş insan böyle mi davranır Allah aşkına? Gelmiş burda pesimde dolaşan birileri var ihihihihi alt metinli konu açıyorsun. 22 yaşındaysan gayet normal ama yani ne bileyim. 25 flnsan vah vah
Tutumunu aramalarına cevap vermeyerek değil asıl kendisi ile arkadaş olmak istemediğini açık açık söylersen belli etmiş olursun. Öncesinde iletişiminiz olmuş, karşı taraf böyle bir açıklamayı hak ediyor. Ben bana öyle yapılmasını isterdim açıkçası. Ayrıca muhafazakarlık falan ne alaka? Yemek yapmayı bilip bilmediğini sormak ya da vermiş olduğunuz örnekler ona işaret değil. Zaman kaybetmeden kendisiyle konuşup sonsuza kadar bitirin. Ben adama da ayrıca üzüldüm, boşu boşuna zaman kaybediyor. 78 doğumlu birinin macera peşinde koştuğunu pek sanmıyorum çünkü.Burada haklisiniz ama zaten telefonlarina cevap vermeyerek belli ediyorum tutumumu.
Valla konudaki bütün soruları duymuşluğum var. Bu sorunuza istinaden artı bana da bağınız falan var mı diye soran çıkmıştıHoş değil ama hepsi seninle ilgili tamam da, yazlığı ne yapacakmış acaba?
Bunu kullandi mi cidden yaa.upload edemez miymisim?
Ev almıştık o ara, benden önce gidip evin inşaatını incelemiş, sonra da bana, sizin ev bizim evden küçük demişti.Bana da bağınız falan var mı diye soran çıkmıştı(bağ evi yani. Hani mal mülk babında
)
Bosver yavrum engelle heryerden gitsinAynen oyle. Yasini soylerken bile ne taklalar atti. Belli ki artik bir an once evleneyim de baba olayim modunda. Uzun atlayisa gecmesi de bundan.
Bosver yavrum engelle heryerden gitsin
Hic ders konuştuğum arkadaslarima kac yaşında olduğunu sormadım hadi lafin yeri geldi soylemek istemedi ustelemedim yine kaçındı israrla söylemedi daha ısrar la doğum tarihini öğrenene kadar uğraşmadım siz boyle mi tez ders vs konuşuyorsunuz tez konunuz size yürüdüğünü ve sizimde oldukça rahatsiz olduğunu soylediginiz adamin kac yasinda olduğu mu yoksa hem size yürüyen ve sizi oldukça rahatsiz eden bu adamla neden sozde ders tez mezuniyet vs konuşuyorsunuz ki sinir olduğum insanin bu bilgileri benihic alakadar etmez ama sizi etmişCok komiksiniz. Yazisip yazisip adama cesaret veriyorsun dediginiz konular ders, tez, mezuniyet konulari. Bunlardan cesaret aliniyorsa pes valla.
Hem yakami alamiyorum kanisina nereden vardiniz?
Alginiz bu yondeyse sorun yok.
Hic ders konuştuğum arkadaslarima kac yaşında olduğunu sormadım hadi lafin yeri geldi soylemek istemedi ustelemedim yine kaçındı israrla söylemedi daha ısrar la doğum tarihini öğrenene kadar uğraşmadım siz boyle mi tez ders vs konuşuyorsunuz tez konunuz size yürüdüğünü ve sizimde oldukça rahatsiz olduğunu soylediginiz adamin kac yasinda olduğu mu yoksa hem size yürüyen ve sizi oldukça rahatsiz eden bu adamla neden sozde ders tez mezuniyet vs konuşuyorsunuz ki sinir olduğum insanin bu bilgileri benihic alakadar etmez ama sizi etmiş
Valla grup icinde biz birbirimizin yaslarini, islerini, medeni durumlarini falan biliriz. Bir sakincasi mi var bunlari bilmenin?
Lisanstan sonra kac yil egitime ara verdigimizi konustugumuzda yas haliyle konu oluyor ve ben yasimi net bir sekilde soyledigimde onun eveleyip gevelemesine tepki gosterince o da yasini soyledi.
Sinir olma asamasi bundan sonraki muhabbetlerde gerceklesti zaten.
Anlamakta zorluk cekmenize ragmen size tum detaylariyla cevap verdim.