Hayırlı, sağlık sıhhatli evlat için Hamileyken yapılabilecekleri burada paylaşalım:)

Seremserem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
377
363
53
Merhaba. Inşallah Rabbim her birimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Hamile kalmadan önce böyle bir yazıya denk gelmiştim. Orada hayırlı evlat için Hamileyken mümkünse en az 1 kere Kur'an'ı kerimi hatmedin, günlük salavat getirin, 70 bin Kelime-i Tevhid getirin diyordu.

Bunlar benim bildiklerim. Sizler de bilgilerinizi paylaşırsanız mutlu olurum:)

Allah hepimize sağlıklı, kolay hamilelik nasip etsin.

Hamile kalmadan önce böyle bir yazıya denk gelmiştim. Orada hayırlı evlat için Hamileyken mümkünse en az 1 kere Kur'an'ı kerimi hatmedin, günlük salavat getirin, 70 bin Kelime-i Tevhid getirin diyordu.

kızım olacağı için bol bol meryem suresi okuyordum..şimdilerde hatmimi yetiştirmeye çalışıyorum doğmadan :) boş şeylerle çok meşgul olmamalı özellikle tv de izlediklerimize ve hal hareketlerimize dikkat etmeliyiz ve bolca kitap okumalıyız diyorum :) birde gece namazına kalksak çok güzel olur :)

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer

Hz Ibrahim in duasini okuyorum ben bol bol .Ayrica esmaul husna dinliyorum .Gunluk tesbihlerime devam etmeye calisiyorum.

kızım olacağı için bol bol meryem suresi okuyordum..şimdilerde hatmimi yetiştirmeye çalışıyorum doğmadan :) boş şeylerle çok meşgul olmamalı özellikle tv de izlediklerimize ve hal hareketlerimize dikkat etmeliyiz ve bolca kitap okumalıyız diyorum :) birde gece namazına kalksak çok güzel olur :)

Gece namazı güzel olur aslında:)
Çok teşekkür ederim

Back
X