hayırlı ümmet,hayırlı zürriyet inşallah

Eses07

Ne mutlu Türküm diyene!
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
70.438
53.834
698
benim gibi bebek isteyen arkadaslar dualarımızı toplayalım ins.rabbim kabul eyler ve hayırlı zamanda bebeklerimize kavusuruz :49::emir_bebek::nazar:

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşım topiğin hayırlı olsun...
tez vakitte bebişin hayırlısı ile gelsin inşallah...
ben de dualarımda benim gibi evlat hasreti çeken cümle kardeşlerime dua ediyorum..
rabbim kabul eder inşallah..

Hmm ben senin ablan sayılırım o zaman :-) ne zaman gittin ilk kez doktora ? hangi tedavileri uyguladı ?ve sorun neymiş ?

bugune kadar hic adetim aksamazdı ta ki en son eylül 21 de oldum adet.ekimde hamileyim sandım :50: kasımda doktora gittim. polikistik over dedi.adet düzensizliği.dupbaston verdi adetken gel dedi.klomen verdi.simdi tekrar dupbaston bugun klomeni 2 doz cıkardı.böyleee,bebegimiz bizi bekletiyo,sabrımız azalıyor.hayırlı zamanda hayırlı bebişimiz ins. :31::31:

bugune kadar hic adetim aksamazdı ta ki en son eylül 21 de oldum adet.ekimde hamileyim sandım :50: kasımda doktora gittim. polikistik over dedi.adet düzensizliği.dupbaston verdi adetken gel dedi.klomen verdi.simdi tekrar dupbaston bugun klomeni 2 doz cıkardı.böyleee,bebegimiz bizi bekletiyo,sabrımız azalıyor.hayırlı zamanda hayırlı bebişimiz ins. :31::31:

ya sen?nen var ? :31:

ya sen?nen var ? :31:

ben 27 yaşındayım 2 yıl 4 aylık evliyim doktora ilk gittiğim gün pko dedi ve direkt tüp bebek senin durumunla normal hamile kalman çok zor dedi ama istersen bu arada 2 aşılama yapalım belki tutar ve devlet hastanesinde tüp bebek için 2 aşılama şart dedi yapıldı ama tutmadı.Sonra ben artık sana bişey yapamam tüp bebeğe git dedi

ben 27 yaşındayım 2 yıl 4 aylık evliyim doktora ilk gittiğim gün pko dedi ve direkt tüp bebek senin durumunla normal hamile kalman çok zor dedi ama istersen bu arada 2 aşılama yapalım belki tutar ve devlet hastanesinde tüp bebek için 2 aşılama şart dedi yapıldı ama tutmadı.Sonra ben artık sana bişey yapamam tüp bebeğe git dedi

benim doktorumda herkes pko abartılcak bişey yok normal olmassa aşılama yaparız demişti ama aklımkarıştı şimdi :26::26::26:

selam herkes bebek ıcın ne kadar ugrsyo deglmı bnde 22 yasndyım 1.5 yıllk evlıyım esmde ve bnde sorun yok ama olmuyoda yarın 2. asılmmı olucam allhn ıznyle hep dualarımdasnz :16:

Back
X