hayırlı ümmet,hayırlı zürriyet inşallah

cnm ocak ayında asılama oldum tutmadı :14:
tedavi görmüorum suanda.. 1 yılı geciyo bebek istioruz .. sen peki ? :31:

ben de 10 aydır istiyorum aralarda fireler de oldu. hormonlar eşimin testleri normal çıktı. ilk dfefa bu ay ilaçsız ymurta takibi yapıo doktor. 10 .gün gittiğimde yumurta göremedi. 14. gün gittiğimde 11.6 mmdi. geç yumurtluyo olabilirsin dedi. 17 veya 18. gün bi daha gel dedi. yarın 18. günüm sabah gidicem. bakalım gelişmiş mi yoksa aynı mı kalmış:/ görüces.

ben de 10 aydır istiyorum aralarda fireler de oldu. hormonlar eşimin testleri normal çıktı. ilk dfefa bu ay ilaçsız ymurta takibi yapıo doktor. 10 .gün gittiğimde yumurta göremedi. 14. gün gittiğimde 11.6 mmdi. geç yumurtluyo olabilirsin dedi. 17 veya 18. gün bi daha gel dedi. yarın 18. günüm sabah gidicem. bakalım gelişmiş mi yoksa aynı mı kalmış:/ görüces.

kasım sonunda gittim bende aralık,ocak yumurtalık takibi 17 mm oldu yumosum sonraa asılama :25:
insallah bizlerinde olur tatlım yasın kactı acaba söledin de unuttummu:26:hem yeni evlisin daha :16:

kasım sonunda gittim bende aralık,ocak yumurtalık takibi 17 mm oldu yumosum sonraa asılama :25:
insallah bizlerinde olur tatlım yasın kactı acaba söledin de unuttummu:26:hem yeni evlisin daha :16:

yok yaw yeni evli değilim ama bebe olayına yeni başladık. 5. yılım dolacak mayısın 19 unda. yaşım da küçük değil:) 32 yim. ondan uğraştırıyo galiba bebişler bizi.:1:

yok yaw yeni evli değilim ama bebe olayına yeni başladık. 5. yılım dolacak mayısın 19 unda. yaşım da küçük değil:) 32 yim. ondan uğraştırıyo galiba bebişler bizi.:1:

canım benim 5 ay dur bakalım bismillah yasında en güzel yass :16::16:
insallah bizlerinde olur topiğimde hamis sayımız 9 oldu Allahım ne güzell ins.bebeksiz kalmayız :16:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692413 sende gelsene canımmmmmmmmmmm :10:

Kûn Fe Yekûn.

' Ol der ve olur! '...
Sözün bittiği yerdir ve kalemler durur.
Azametinin tescilidir, satırlar kırılır, dökülür...

Kun...Sözün başladığı yerdir! Kalbimden geçenlerin kağıda vurduğu, kalemimin lafzın haykırışa başladığı yerdir.
' Ol der ve olur! ' ya her şey...Kelamıma 'ol' dediği yerdir...

Bütün yasakların yasak olduğu, lafzının kelimelere büründüğü, her şeyin O'nun olduğu yerdir Kun! 'Olma'nın sorumluluğunu taşımaya başladığım an...Var oluşumun sebeb-i ziyaretini tefekkür ettiğim zamandır...Ve uçsuz
bucaksız düşüncelerimi dizginleyemeye çalıştığım, gözümün yaşını kelamımla sildiğim, semanın güzelliğinde O'nu fark
edip de korkumu dindirdiğim yerdir Kun

' Ol der ve olur! ' ya, gem vurulamayan hissiyatın yaratılışı da vuku bulur! Kun...O'nun 'ol' busesi...Hazin namelerini
arza indirdiği vakit yaşlarımla yanaklarımdan öptüğü busesi...Benim yerimdir...Evvelim, ahirim, ezelim, ebedimdir...

Kun!...

Back
X