Rüya Yorumları Hayırlımıdır bu rüya ?

SessizveDerinden

Aşkımın Aşkıyım :)
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
325
9
38
Sakarya
Sabaha karşı rüyamda erkek arkadaşımla kendimi gördüm.Bende bembeyaz bir gelinlik onda damatlık..
Yeşillik bir orman gibi biryere gidiyoruz.Herkes kendi halinde eğleniyor.
Sonra geri çıkıyoruz beyaz bir duvar var erkek arkadaşım oturuyo dinlenmek için ben tabi gelinlikle oturamıyorum :) Sonra onun damatlığını da bembeyaz gördüm.
Öyle beklıyorduk o ara sağ kolumda şık bir saat vardı onu hatırlıyorum.
Yüzüğümüz yoktu rüyamda onu hatırlıyordum gerçekte de bu ara yüzük bakıcaz ya :)
Sizce bu rüya nasıl yorumlanmalı

hayır olsun canım :)
çok güzel bır rüya daha ne olsun.Beyazlar var, yeşillıkler içinde .:16:
sen hayır alacaksın o insandan ve evlılığınızde hayırlı olacak çok hoş bır rüya.Mutluluklar dılerımmmmmmmmmmmmmmmmm.:16:

Sabaha karşı rüyamda erkek arkadaşımla kendimi gördüm.Bende bembeyaz bir gelinlik onda damatlık..
Yeşillik bir orman gibi biryere gidiyoruz.Herkes kendi halinde eğleniyor.
Sonra geri çıkıyoruz beyaz bir duvar var erkek arkadaşım oturuyo dinlenmek için ben tabi gelinlikle oturamıyorum :) Sonra onun damatlığını da bembeyaz gördüm.
Öyle beklıyorduk o ara sağ kolumda şık bir saat vardı onu hatırlıyorum.
Yüzüğümüz yoktu rüyamda onu hatırlıyordum gerçekte de bu ara yüzük bakıcaz ya :)
Sizce bu rüya nasıl yorumlanmalı

Biraz heyecan yapmışsınız bir hususda kendinizi bazı konularda baskı ve stres altında hissediyor olabilirsiniz (duvara oturamamanızdanama genel olarak hayırlı bir rüya bazı isteklerinizin gerçekleşmesi için daha vakit var

Biraz heyecan yapmışsınız bir hususda kendinizi bazı konularda baskı ve stres altında hissediyor olabilirsiniz (duvara oturamamanızdanama genel olarak hayırlı bir rüya bazı isteklerinizin gerçekleşmesi için daha vakit var

Hmmm teşekkürederim yorumunuz için :) Zamanla göreceğim demekki beklemek lazım..

Back
X