Hayirlisi mi?

Simge06

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
315
130
23
38
Gercekten her seyin hayirlisinj olur biz istesek zorlasak kendimizi yirtsak Allah nasip etmezse olmaz mi hep iliskilerimde engel cikiyo ve en basit seylerden bir yerde tikaniyo ve sonuca ulasmiyo artik inancimi guvenimi kaybetmeye basladim var mi benim gibi olan ne yapiyorsunjz nasil atlatiyorsunuz biyle durumlarda

Hayırlısı değilmiş:KK70:

Son düzenleme:
Valla olacagi varsa oluyor, olmayacagi varsa kendini parcalasan olmuyor.

Buna kendi icimde olursa eylulden sonraki ay olmazsa.... diye gecistiriyorum.

Kaderciliğin hayatınızı yönlendirmesine izin vermeyin.
Böyle bişey yok, elbet her şeyin bir yolu vardır hayatta.
Her şey şanstan ibaret değil elbette.
Sen çalışmadığın bi sınav için ne kadar dua etsen boş mesela, kazanamazsın.
Diyeceğim şu ki istediğin şeyler için gereken emeği özeni ve çabayı gösteremiyosun demek ki.

Aynen en büyük örnek benim .
Vermeyince Mabud neylesin Sultân Mahmut.
ÇOK GÜZEL hikayesi var okuyun netten

Elbette her şey nasip. Bunun dışında sürekli problem çıkıyorsa sebepler uzerinde dusunmeli hatamız varsa duzeltmelisiniz. Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin :)

Mudahale edebilecegimiz ve edemeyecegimiz durumlar var.
Herseyin bir yolu yok ama herseyde kader degil.
Ama hayatimda bazi durumlara çok uzulup sonra aradan belli bir zaman gectiginde en iyisi buymuş aslında dedigpğim durumlar oldu :))

O değil de "hayırlısı" ve "nasip" farklı kavramlar...

Inancinizi yitirip sorgulayacaginiz bir durumunuz yok bence her serde bir hayır vardır hayatta hicbirsey tesadüf değildir sebebini o an biliriz ya da bilmeyiz..tam teslimiyet manevi anlamda sizi mutlu edecektir.Bence

Iliskilerde bu durum böyle dogarken 3 şey bellidir digdugun gun öleceğin gun ve evlenecegin adam. Bunlar degismez kaderde. Ama diger konularda çeşitli yollar sunulur kişi hangisini secerse imtihani o şekilde olur

Sürekli birseyde engel cikiyorsa ALLAH seni kötüden koruyor demektir bir kötülük o isde vardirki mesaj vermek istemektedir.. taki hayirli olan seye ugrayana kadar .. senin iyi sandigin sana kötü olabilir bunu tek yüce ALLAH bilir

Haklisiniz biliyorum gercekten bu konuda sınaniyorum ha bu sadece kader diyip her seyi biraktigim anlamina gelmiyo gercekten elimden gelen her seyi yapiyorum ama olmuyo bir yerde ip kopuyo ve cok basit seylerden dolayi tek ben mi niyle seyler yasiyorum diyorum

Inancini bukadar etken ve basit şeylerden kaybetme.yoksa Allah dahada b eterini verir.ben iki bebegimi kaybettim.ikincisi karnimda üç delik izi bıraktı.ruhumdaki yaraları anlatamam bile.ki ben bu yasadiklarima rağmen hep Allaha sukrederim hayırlı olanı verdiği için.tabiki isyan ettiğim zamanlar oluyor duygu yoğunluğu geldiği anlarda.ama kendime geldiğimde mantıklı şeyler düşünüyorum.her nasip vaktine esirdir.herşey istediğin gbi olmayabilir.sen bilmezsin ama hayırlısı odur senin için.bol bol dua et.

Inancini bukadar etken ve basit şeylerden kaybetme.yoksa Allah dahada b eterini verir.ben iki bebegimi kaybettim.ikincisi karnimda üç delik izi bıraktı.ruhumdaki yaraları anlatamam bile.ki ben bu yasadiklarima rağmen hep Allaha sukrederim hayırlı olanı verdiği için.tabiki isyan ettiğim zamanlar oluyor duygu yoğunluğu geldiği anlarda.ama kendime geldiğimde mantıklı şeyler düşünüyorum.her nasip vaktine esirdir.herşey istediğin gbi olmayabilir.sen bilmezsin ama hayırlısı odur senin için.bol bol dua et.
Basiniz sagolsun cok uzuldum gercekten bende sukrediyorum dua ediyorum ama bazende neden ben die soylenmekten kendimi alamiyorum

hayırlısı buymuş diye diye
ya sabır diye diye başka çaremiz yok

Basiniz sagolsun cok uzuldum gercekten bende sukrediyorum dua ediyorum ama bazende neden ben die soylenmekten kendimi alamiyorum
Inan bana o soruyu kendime kac bin kere sordum kac kere hüngür hüngür ağladım neden ben diye.ki bunu sadece sen ve bende yapmıyoruz.herkesin sınav konusu farklı.merak etme birgün mutlu olacaksın.o zamanda başka dertler olacak Allah dermansiz dert vermesin sevgiler

Inan bana o soruyu kendime kac bin kere sordum kac kere hüngür hüngür ağladım neden ben diye.ki bunu sadece sen ve bende yapmıyoruz.herkesin sınav konusu farklı.merak etme birgün mutlu olacaksın.o zamanda başka dertler olacak Allah dermansiz dert vermesin sevgiler

Back
X