Hayirlisi mi?

Ben yasadigim bi olaydan sonra artık herseyin hayirlisi demeye basladim sahiden bi iste hayir yoksa hiç olmamasi daha iyi

Yasadigim olayi kisa sekilde ozet gecmeye calisayim mumkum oldugu kadariyla

Ara sira is yerine gittigim bi arkadasimin us yerinde calisan biri vardi bende zamanla bu cocuktan hoslanmaya baslasim ama nasil dua ediyorum oyle boyle degil beni gorsun bana deger versin diye hatta bazen sevsinde arkadas gibi sevsin kardes gibi sevsin raziyim derdim oyleki birgun dua ederken Allahim hayirlisiysada ver degilsede ver dedigimi hatirliyorum

Sonra zamanla bu cocuk beni gormeye benimle muhabbet etmeye basladi hatta beraber cay icmeyi teklif etmisligi falan oldu taki arkadasim faekedinceye kadar bigun nazenin x le aranizda bisey var mi dedi yok oyle arada konusuyoruz internette ara ara yaziyoruz o kadar
Arkadasimda iyi ya bende bisey var zannettim aklinda olsun x baskalarindan menfaatlenmeye calisan biri tarzinda bi konusma yapti ama o an basimdan asagi kaynar sular dökülmüs gibi oldum
Sanki Allah istedigimi oyle birsekilde verdi ki hayirli olsa ben vermezmiydim gibi sonrasinda o cocuktan selami sabahi kesip uzaklasincaya kadar bi hal olmustum mevzu baya uzunda bu kadarini bilmen yeterli Allahtan her ne istiyorsak oncelikle hayirlisini istemek lazim yasayarak tecrube edenlerdenim

Kendim beceremesemde pozitif olmaya calisin yasanan olaylari surekli dillendirerek negatifi kendiniz cagiriyorsunuz birazda tevekkul tabi..

Tabiki kader nasip... herseyin hayırlısı ni dileyin

evleneceğin kişi ve tarih mutlak kaderdir değişmez ve seni bir gün bulur demek ki kaderindeki kişi henüz hayatında karşına çıkmamış sen sessiz kal kimseye bağlanma Rabbim sana da ummadığın anda hayırlı bir kişiyi gösterir canım

evleneceğin kişi ve tarih mutlak kaderdir değişmez ve seni bir gün bulur demek ki kaderindeki kişi henüz hayatında karşına çıkmamış sen sessiz kal kimseye bağlanma Rabbim sana da ummadığın anda hayırlı bir kişiyi gösterir canım
Amin insAllah rabbim hepimiz icin en guzelini en hayirlisini nasip etsin

Bende bu aralar bunu düşünüyorum sürekli yasadiklarim benim için bir sınavdi nasibim değilmiş diyorum ama sonra Allahım kaderin değildi niye karşıma çıkardın diyorum saçma sapan hayatımi alt üst oldu resmen.

İlişki için diyemem ama şunu çok yaşadım.Neye olmadı diye üzülsem öyle bi kapı açıldı ki olmadığına sevindim.(iş,arkadaşlık vb.)

Çok da kaderci değilimdir ama her şerde bi hayır vardır sözüne çok inanıyorum.Umarım senin için de böyle olur.

Back
X