Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görüşmüyor ki görücülerle zaten olayı anlamadınız benim aklımda kalbimde sen varsın temalı bir konuşma yapmış zatenAblan erkek arkadaşınin 3 sene sonra "belki " onunla evlenme ihtimaline evet diyip ilişkiye başladıysa neden goruculerle görüşüyor? Sonucta ailenize " ben evlilik dusunmuyorum " diyebilirdi. Ya da neden hemen erkek arkadaşını arayıp "bana görücü gelecek haberin olsun " diyor?
Niye, medeni hal doktoraya engel mi? Bu ne saçma bahane. Adamın evlenmeye niyeti olmadığından ablanızın blöfünü de yememiş. Ablanız 37 yaşında ama evlilik için acelesi yok, o da ayrı bir vaka. Üç yıl bu adamı bekleyeceğine önüne baksın.evlilik için öncesinde konuştular. enişte doktora yapacak. üç yıl evlilik yok baştan konuşulmuş
Keşke böyle birşey yapmasaymis diyeyim o zaman.görüşmüyor ki görücülerle zaten olayı anlamadınız benim aklımda kalbimde sen varsın temalı bir konuşma yapmış zaten
Bendensin tatlımsıı ahahah benimki ben evlilik düşünmüyorum felan diyodu bi baktım evlilik teklifiydi kız istemeydi ben bi an şokkBiz de eşimle uzun süre çıktık, ailemin haberi yoktu, görücü geldi ve çok ciddiydi, eşiminse hiç evlenmeye niyeti yoktu benimle, mecburen görücü geleceğini söyledim çünkü aileme görücüyü neden istemediğime dair bir bahanem yoktu, çünkü vasıfları çok iyiydi. Ha bi de eşimin benimle evliliğe dair hiç konuşmaması da birazcık canımı sıkıyordu. Söyledim, bir hafta sonra eşim istemeye geldi. O görücü olayı olmasaydı muhtemelen eşimle evlenemezdik.
Adam xxl ablan ciddi ciddi zaman kaybı yapmasın . Yoluna baksın evlenmez bu adam . Sanki kendine gelecekler gibi kaç yaşında nereli hayırdır yaniolayı detaylı anlatmadım aslında ablam çocuğa önce seni seviyorum aklımda kalbiymde sen varsin diyor sonra konu bir şekilde açılınca da önemli bisi değil ama böyle böyle bisi oldu diyor yani bana görüşü geldi verecekler gibi değil de halam anneme ısrar etmiş gibi konuşuyor. çocuk da adam hakkında soru soruyor. konu nasıl açıldı hiç bilmiyorum ama
ablam boşandı yedi yıl önce o yüzden acele etmiyorNiye, medeni hal doktoraya engel mi? Bu ne saçma bahane. Adamın evlenmeye niyeti olmadığından ablanızın blöfünü de yememiş. Ablanız 37 yaşında ama evlilik için acelesi yok, o da ayrı bir vaka. Üç yıl bu adamı bekleyeceğine önüne baksın.
Dimi. Yapmamalıymış.Keşke böyle birşey yapmasaymis diyeyim o zaman.![]()
Ben de anlamadım ,doktora neden evliliğe engelmis!!..arkadaşlarım iş, ilkokula giden çocuk sorumluluğu ,akşama yemek ...misafir ağırlaması isteyen kaprisli kocaları ile doktora yaptılar. Üstelik iki ay içinde evliliğin konuşulması da garip geldi bana ....yaşarsın iliskini ,doğru kişi o mu gorursun sonra evlilik hakkında konuşursun.Sanki 3 yıl sonra evlenecekleri ,birbirlerini o gün hala seviyor olacakları garanti gibi evlilik rezervasyonu yaptirilmaz.Dimi. Yapmamalıymış.
Adam evlenmeyecek şimdiden sinyali veriyor.
Bak karşına düzgün biri çıkarsa hayırlısı olsun diyor.
Bunda anlaşılmayacak hiç bir şey yok.
Doktora engel mi evlenmeye, o zaman eşim benimle evlenmesiydi. Mesleği ile ilgili sınavları vardı evlenirken.
37 yaş ve evlilik için aceleci davranmıyorsa bende bu konuşmayı dediğiniz gibi hiç yapmamalıydı.
Adamın aklında ablan yok.kızlar konuyu ablam için açıyorum. beş aydır biri ile görüşüyor. iki aydır da iliskideler. su ana kadar herhangi bi sorun yoktu. seni seviyorumlar aramalar havada uçuşuyor.
halam anneme ablama görücü getireceğini söylemiş. ailem durumu bilmediği için ablama söylemiş. enişte adayım ile ablam konuşurken ablam bu durumdan bahsediyor.
enişte: çocuk kimmiş neciymis
ablam: sormadım bilmiyorum
eniste: kaç yaşındaymış?
ablam: dedim ya bisi sormadım.
enişte: hayırlısı olsun senin için canım
ablam: o nasıl laf ya? ne demek o?
enişte: ne dedim ki
ablam: sen nasıl bunu diyebiliyosun?
enişte: hayırlısı olsun ne demek; hersey gönlüne göre olsun demek. ne var bunda?
ablam teli kapatalım deyip kapamış. sevgilisine bunu diyen erkek hakkında ne düşünmeli?
edit: olayı detaylı anlatmadım aslında ablam çocuğa önce seni seviyorum aklımda kalbimde sen varsin diyor sonra konu bir şekilde açılınca da önemli bisi değil ama böyle böyle bisi oldu diyor yani bana görüşü geldi verecekler gibi değil de halam anneme ısrar etmiş gibi konuşuyor. çocuk da adam hakkında soru soruyor. konu nasıl açıldı hiç bilmiyorum ama