- 26 Ekim 2013
- 1.801
- 1.398
- 198
Aynen öyle. Aynı konu beni istemeye getirecekleri çiçek yüzünden bile oldu. Her şeye çok fazla sokuyorlar burunlarını. Fikirlerini sormadığım halde hemen yorum yapıyorlar.
Dediğin gibi ben verdim ona o fırsatı diyorum ama en başından böyleydi bu kız. Sadece nişan alışverişi mevzuunda değil, biz sevgiliyken de böyleydi. Bir kez nişanlımla sevgiliyken tartıştık, konuşmuyorduk küsmüştük. Bir sabah bir kalktım uzunca bir mesaj yazmış hanfendi "ayrılın siz, sizinki sevgi değil alışkanlık, bizi de huzursuz etmeye hakkınız yok, sizin yüzünüzden rüyalarımda bile iyi şeyler göremiyorum artık vs vs vs" Ondan sonra nişanlım da dedi bak görüyor musun senle kavga ettim diye kendi ailem bile bana cephe aldı. Basit bir kırgınlık olan küslüğümüz uzadı, kavgaya dönüştü sonra. Bu kızı o zaman sertçe uyarmış, ağzıma geleni saymıştım sen ne hakla benim ilişkime burnunu sokarsın diye. Ama görüyorum ki değişen hiçbir şey yok.
Aklıma geldikçe öfkeden çıldıracak gibi oluyorum ya. Buna karışması gereken sen değilsin diyorum, neye karışacağımı sana soracak değilim diyor bir de haddini bil diyor bana ya.![]()
Bu olayda aslında fark ettiyseniz ikisi de nasıl insanlar olduklarını size çok açık bir şekilde göstermişler. Görümcenizin mesajı ne öyle? Bu ne cesaret? Cesareti geçtim size böyle bir mesaj atmasa bile böyle düşünmesi dahi çok çirkin. Sonra nişanlınızın tepkisi? Senin yüzünden ailemle aram açıldı ne demek? Bu olayda bile sizi savunamamış. Bu ne biçim bir mesaj ne hakkın var diyememiş. Ha bir de değişen bir şey olmadı demişsiniz ya size bu sözleri söyleme cesaretini gösteren bir kişi tükürdüğünü yalar mı verdiğiniz göz dağından sonra? Aksine daha da bilenir ki son olaylarda da anlamışsınızdır umarım.
Bana öyle geliyor ki onlar bir adım atsa siz affedersiniz. Sıkıntı sadece onlardan adımın olmaması şu durumda. Dik durun ve bu durumu kabullenmeyin ya da kabullenin ve devam edin ama böyle ortada olmayın, hayat böyle daha zor.
Son düzenleme: