- 28 Temmuz 2011
- 19.708
- 7.488
- 448
Yine mesaj atmış. Ailemdeki herkesin ve benim numaralarımızı siliyormuş şu dakika. Sen de beni rahatsız etme bir daha dedi. Halbuki mesajlarına cevap bile vermiyorum.
Bir de daha evvel konusu geçmişti, gelip almak istemiyorum illa da göndereceksen kargoyla gönderirsin demişti. Adres yollamış bir daha bunun için sormama gerek kalmasın diye. Ama ailesinin adresini vermiş.
Ben oraya göndermek istemiyorum. Burada gözünün önünde dursun o ikimizin birlikte aldığı, benim kokumun sindiği eşyalarım istiyorum. İçi cız etsin görünce istiyorum.
Ailesinin evine gönderirsem onlar icabına bakar birilerine falan verir eşyalarımı beni hatırlatmasın diye.![]()
Kırmızıyla işaretlediğim yere katılıyorum en çok da. Ben onun için uğraştım ve konuşurken yüzük atma lafını ağzıma almamaya gayret ettim. Sakinleşince vicdan azabı duymasını istiyorum. İnsan duygusallaşınca ne düşüneceğini şaşırıyor. Belki o da yalnız kalınca bu düşünceler içinde bulur kendini diye umuyorum.
siz cevap vermiyorsunuz diye dahada mı tutuşuyor acaba. komik oluyor :)
onun ki gibi soğuk ve sert bir ifadeyle tek bir şey yazın sonra susun tekrar, onun gibi bu son diye tekrar tekrar yazmıcaksınız. ya da hiç bi şey yazmadan gönderin gitsin, umurumda değil tarzında.
daha bekletmeye konuşmaya değmez bence.
hatta gönderdikten sonra deyin, mesaj atma ihtimalin olan başka bir konu varsa söyle şimdiden diye

daha mesaj atmayım diye silmiştir belki, son kozlarını oynuyordur yada sizi konuşturmak için :) ondan bundan aldım numaranı falan da diyebilir. gülesim geldi valla.
Son düzenleme: