Hayırlısı

konuyu şimdi gördüm. bende görümceyim ama şu görümcelerin herşeye burnununu sokmaları çok yanlış.. ona ne. takıya ne karışıyor. birde eleştirme falan.
ayıp yapmış. yakışmamış. bence herkes nerede konuşacağını nerede susacağını bilmeli. bir kişi bütün herşeyi böyle bozar işte. etraftakileride etkiler. yazık.

Ben fe görümceyim yazınca aha dedim görümce de üyelik açmış yazıyo. Görmesi kötü olmuş. Okuyup anlar belki demişsiniz ama imkansız . Zaten anlasa bile ailesine laf söyletmiceği için anlamamazlıktan gelecek bir de eline koz geçmiş olacak. Bu saatten sonra yapılacak en iyi şey iletişimi tamamen kesmek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mune, reklam içerikli konuları silebildiğini söylemiştin. Bak yukarıda reklam yaptım. Kendi kendimi kibliyorum. Hadi sil konumu. :50:

Mune, reklam içerikli konuları silebildiğini söylemiştin. Bak yukarıda reklam yaptım. Kendi kendimi kibliyorum. Hadi sil konumu. :50:

Kız fındık kib lemek ne ??

Olmadı bol bol küfür edelim dicemde biz banlanırız konu yine kalır diye korkuyorum:1:

Kız fındık kib lemek ne ??

Olmadı bol bol küfür edelim dicemde biz banlanırız konu yine kalır diye korkuyorum:1:

Kötü içerik bildir canım sol altta.

Konu kapatılabiliyormuş ama silemiyormuş Mune. Ancak reklam, spam vs konularda olunca silinebiliyormuş. İlk mesajımı kiblerseniz siler belki.

Kötü içerik bildir canım sol altta.

Konu kapatılabiliyormuş ama silemiyormuş Mune. Ancak reklam, spam vs konularda olunca silinebiliyormuş. İlk mesajımı kiblerseniz siler belki.

fndkfndk,
içeriği reklam olursa kaldırılıyor ama senin konun o statüde değil, boşuna bildirim yapmayın, konuyu kapatıyorum ama 100 küsür sayfalık konuyu kaldıramam.

Findik cim ben senin konunu bilmiyordum. belli, sen seviyorsun. Ben burda takiya, paraya bilmem neye takilmadim. Takildigim nokta karsi tarafin davranislari. Bu adamdan sana bir yol olmaz bence, hadi baristiniz diyelim; o senin yuzune bakabilse bile bunca ayiptan sonra; sen bu rezillikleri hatirlayacaksin , sen onunkine bakamazsin. Arada sevgi olsa bile o kotu sozler/davranislar ortaya dokuldu mu, onlari unutmanin imkani yok bence.

Tefriyiceleri de cekiyoruz, muhakkak daha karakterlisi cikar karsina :21: S...et gec bence toptan, birak o pisman olsun. Bir de mail atmis, ne yazdiysa??!?

Son düzenleme:
Allah Allah okuyunca ne oluyo sanki
bitmiş bir ilişki kızı üzüyo böyle yaparak eline ne geçiyo
anlamadım gerçekten

Burada çok önceden bir konu okumuştum "her masal mutlu sonla bitmezmiş." diye. Düğüne çok kısa bir zaman kala nişan attığını anlatıyordu konu sahibi.

O zaman hayatımda kimse yoktu ama konu sahibinin hislerini tüm benliğimde yaşamıştım. O kadar etkilenmiştim ki...

Zaman geçti benim de hayatıma biri girdi, nişanlandım. Ve malesef şu an onunla aynı şeyi yaşıyorum.

Dua bölümüne konu açmıştım, bu ara sıkıntılıyım bilen bilir. Cevapsız sorular, büyük bir belirsizlik vardı ortada.

Ve az önce nişanlımdan uzunca bir mesaj geldi. Ben düşünüyorum hala ama yüzde 99 ihtimalle bu ilişki bitti diye.

O mesajı okuduğumda hissettiklerimin tarifi yok ki yapayım size şimdi...
Bir saniye içinde beynime sayısız düşünce üşüştü. Bir yanım olayları düşünüyor, suçum var mıydı acaba diye kendimi sorguluyor. Bir yanım çok dua ediyorum günlerdir hayırlısı olsun diye, demek ki olması gereken bu diyor.

Ama emin olduğum bir şey varsa o da şu an canımın çok acıdığı...

Ama merak ediyorum ben. Geçer mi bu acı? Var mı aranızda yaşayan yada biraz olsun teselli edecek sözü olan?

Ayni seyleri sizinle paylasiyorum ve yazdiklarinizi gozyasiyla okudum ayni durumdayiz ben nisanlimdan ayrilali 1bucuk ay falan oldu ama gecmedi tekrar.olsun diye cok ugarstim gel gitler yasadi aileside istemiyor artik ve bugun aradi birdaha gorusmeyelim artik dedi arama beni dedi o an anlatamam size gervekten zor bir durum

:53::53::53:
Şaka mı bu?

Bu konu kapandı evet çok da olaylı biçimde kapanmıştı hatta. Açtırmak için uğraşsam açılmaz belki de. Ne oldu ben de anlamadım. Ben talep etmedim.

Şaka mı bu?

Bu konu kapandı evet çok da olaylı biçimde kapanmıştı hatta. Açtırmak için uğraşsam açılmaz belki de. Ne oldu ben de anlamadım. Ben talep etmedim.

hemen mune ye mesaj at kuzum kapansın tekrar, belli ki bi yanlışlık olmuş, düzeltirler hemen :34:

Şaka mı bu?

Canım neden kapanmıştı ismide değişmiş...

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Misafirler de var konuyu okuyan çokça. Cidden nasıl oluyor bu :ssz:

Misafir görünce ürküyorum emin ol. Acaba sülalesini topladı geldi hepsi okuyup da "tüü ahlaksız kız dedikodumuzu yapmış" mı diyorlar diye. :)

hemen mune ye mesaj at kuzum kapansın tekrar, belli ki bi yanlışlık olmuş, düzeltirler hemen :34:

Öyle yapacağım canım ama hala çok şaşkınım. Hiç böyle bir şeye rast gelmemiştim ben bu forumda. Bunda da var sanırım bir hayır.

Back
X