Hayırlısını ver Rabbim...

turlik

hayat boş gez eğlen coşşşş
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
1.789
1
156
1 yıllık çabam,acılarım herşey geride kaldı,,,Rabbim in izniyle kuzucuğum artık benimle...
dün sabah adet gecikmemin günü garip bi rüyayla uyanıp kalkıp test yaptım sabahın 6 sında ve o bir yıldır asla görmediğim pırıl pırıl çift çizgiyi gördüm...ve geçmek bilmeyen bir günün sonunda bu sabah kan verip sonucumun gecikmemim 3. gününde 943 olduğunu öğrendim...
gecikmemin 3. gününde 943 çok yüksek bir değer acaba ikiz mi? diye düşünmekten 1 hafta nasıl geçer bilmiyorum:))
Allah isteyen herkese hayırlı,sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah...

rabbim mutluluğunu daim etsin insallh darısı bize de olsn tebrik ederim nasıl bir rüya gördün acaba?

rabbim mutluluğunu daim etsin insallh darısı bize de olsn tebrik ederim nasıl bir rüya gördün acaba?

hepinize teşekkür ederim,,,darısı isteyen herkesin başına inşallah...

pazartesi gününden beri adetimi bekliyordum ama bir his vardı hep içimde,,,hamile olduğumu hissediyordum...
o gece rüyamda test yapıyodum ve pozitifti...(daha önce bu tip rüyaları hep görürdüm ama sonuç hep hüsran olurdu)sabah saat 6 da uyandım ve aylardır hazırda bekleyen testimi alıp yaptım ve anında 2.çizgi belirdi...
Allah ım hayırlısını versin...hepimize...

hepinize teşekkür ederim,,,darısı isteyen herkesin başına inşallah...

pazartesi gününden beri adetimi bekliyordum ama bir his vardı hep içimde,,,hamile olduğumu hissediyordum...
o gece rüyamda test yapıyodum ve pozitifti...(daha önce bu tip rüyaları hep görürdüm ama sonuç hep hüsran olurdu)sabah saat 6 da uyandım ve aylardır hazırda bekleyen testimi alıp yaptım ve anında 2.çizgi belirdi...
Allah ım hayırlısını versin...hepimize...

amin canım aminn bende geçen cuma kendimi hamile gördüm sonra bir arkadasım beni rüyasında bebeğimle görmüş :))
ben kürtaj olalı 2 ay oldu adet kafasına göre takıldı bılmıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı..

sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmenizi dilerim rabbim sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: yavrunuzu :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

AHH CANIM YAA RUYALARIN HAYIRA CIKMIŞ BAK NE GUZEL..
ben de hep kacgundur ruyalarımda göruyorum,cift cızgı mı dersın,beta hcg mı dersın,hamıle göründüğümü mü dersin,yetmedı doğurdum mu dersın ohooo..
daha dun de gordum hamıle olmuşum ve hatta doğurmuşum ve yıne oglum olmuş..
yıne oglum olmuş dıyorum cunku hep oglum oldugunu göruyorum ruyalarımda...ben de ılk oglumun olacagını hıssedıyorum..
allah hayırlısıyla sag salım nasıp etsın kız erkek onemlı değil..gonul ısterkı ıkısınden de olsun.. ınşallah...!!!!

yumurtlama dönemime denk getirdiğğimi düşünüyorum <3 günlerimi.. bugün adetimin üstünden 15 gün geçti.ben çok heyecanlıyım bhcg baktırdım negatif :(( yıkıldım..hamile değilmiyim yoksa acelemi ediyorum beennnnnn uffff

Back
X