- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Şuan gitmiyoruz zatenSizin aslında şu an görüşmemeniz gerekiyor. Allah korusun hastaysanız sizi az etkileyen hastalık onlarda ciddi seyredebiliyor. En azından şu aralar görüşmeyin. Hiç mi görmediniz sosyal izolasyon diye her gün televizyonda uyarıyorlar...
MalesefHayırsız evlat mısınız bilemem, ama bir önceki konunuza da bakarsak insanlarla iletişim halinde olmayı sevmiyorsunuz. Yalnızlık sizi daha çok mutlu ediyor.
Hem böyle yaşayıp hem de sıkıntı içine girmeyin. Böyleyseniz kabul edin kendinizi böyle. Yok vicdanınız rahat vermiyorsa ailenize birqz daha zaman ayırın.
Ben bi kedi aldım onlara yavru.suan yeni dogmus bebekleri gibi annemde babamda peşinden ayrılmıyor kedinin :)Annem babama karşı içimde hep vicdan azabı var halbuki haftada en az bir kere mutlaka gideriz yanlarına zaten aynı semtteyiz çok yakınız . Diğer kardeslerimde evli bitanede ergen var yanlarında o yaşlarda yani.ama varla yok gibi evde..ya arkadaşında yaodasinda zaten okulda hep..bizde akrabalık yok mlaesef babamın kimsesi yok neredeyse arkadaşları var hergun takildiklari kahvehane var tek gittiği yer ora ..ora da olmasa gerçekten kimsesi yok ana baba kardeş yeğen hiç kimse yarısı olmuş yarısıyla gorusmuyorlar neyse..anne tarafım da ayda yild abi teyzemlerle gorusurler ...bundan ols gerek babam hep bu gece bizde kalın der her gittiğimizde ..iki günde bı eşime yazar gelin çay içelim diye her defasında gitmeye çalışırız ..diğer kardeşlerime de yazar ama en çok bize yakınız diye gelmesi kolay diye...ama bazennbenim hiç gidesim gelmiyor evde planım oluyor isim oluyor...gitmeyince vicdan azabı çekiyorum çünkü biliyorum ikisi dortduvararasinda sadeceikisi bekliyor ,günler gelip geçiyorhele şu karantina günlerinde okadar aciyorum ki onlara yanlarına gidemiyoruz heran. İnanılmaz yalnız kaldilar içim acıyor ..tabi sagliklari daha önemli ama ...snaki yalnızlıklar ona terketmisim gibi bı azap var içimde.. ama karantinada öncede aynı şeyi hissediyordum ....oraya gidince yapacak bişey yok temizlikten başka ...hele kalmak hiç istemez oldum ama bu onlara haksızlık gibi mi sizce. Çünkü yatak yorgan ser sabah kaldır bosbos orda TV ye bak sırf onlar yalnız hissrtmesin diye başlarında beklemek gibi oluyor ...babam karantina öncesi kahvehane gibi arkadaşlarına gördüğü yere giderdi akşam da sıkılıp bizi cagirirdi işte tam da o noktada onlrin başını beklemek gibi hissediyorum bu beni biraz geriyor mutsuz hissediyorum orda çoğu zaman bize de pek gelmiyorlar hep bizim gelmemizi istiyorlar...hattta babama kalsa biz oraya tasinalim boşuna kira vermeyelim.. eşimi çok seviyor araları iyi..ama ben kendi evimde çok mutluyum ...ne olacak böyle hem üzülüyorum hem geriliyorum ...onlarin bukadar yalnızlığına bazen dayanamıyorum ama kendimde gidince uzun kalsam bunaliyorum az oturup gelsek onlara özelliklere babama yetmiyor ..hep evde ses olsun hep iç içe olalım istiyor ..bense tam tersi sakin yalniz kendi duzenimd bir hayat. ..şimdi ben bunları düşündüğüm için ve yeterince onlara vakit ayirmadigim için hayırsız evlat miyim ?
Karantina öncesi sık sık gidiyordum ama yinede niye bu vicdan azabı ? Sanırım herzaman istekli gitmedigimdenbiz de bir gün yaşlanacağız ve aynı duyguları yasayıp evlatlarımıza yaşatacağız.Kısır bi döngü iste.elinizden geleni fazlasıyla yaparsanız zaten vicdan azabı çekmezsinlz.
Aslında babam ve kardeşim heves ediyor da annem eve sokmam diyor ..neguzel olurdu valla ..babam annemden fazla insan ve hayvan canlisi biri ama annem yüzünden herşeyden mahrum gibiBen bi kedi aldım onlara yavru.suan yeni dogmus bebekleri gibi annemde babamda peşinden ayrılmıyor kedinin :)
Annem babama karşı içimde hep vicdan azabı var halbuki haftada en az bir kere mutlaka gideriz yanlarına zaten aynı semtteyiz çok yakınız . Diğer kardeslerimde evli bitanede ergen var yanlarında o yaşlarda yani.ama varla yok gibi evde..ya arkadaşında yaodasinda zaten okulda hep..bizde akrabalık yok mlaesef babamın kimsesi yok neredeyse arkadaşları var hergun takildiklari kahvehane var tek gittiği yer ora ..ora da olmasa gerçekten kimsesi yok ana baba kardeş yeğen hiç kimse yarısı olmuş yarısıyla gorusmuyorlar neyse..anne tarafım da ayda yild abi teyzemlerle gorusurler ...bundan ols gerek babam hep bu gece bizde kalın der her gittiğimizde ..iki günde bı eşime yazar gelin çay içelim diye her defasında gitmeye çalışırız ..diğer kardeşlerime de yazar ama en çok bize yakınız diye gelmesi kolay diye...ama bazennbenim hiç gidesim gelmiyor evde planım oluyor isim oluyor...gitmeyince vicdan azabı çekiyorum çünkü biliyorum ikisi dortduvararasinda sadeceikisi bekliyor ,günler gelip geçiyorhele şu karantina günlerinde okadar aciyorum ki onlara yanlarına gidemiyoruz heran. İnanılmaz yalnız kaldilar içim acıyor ..tabi sagliklari daha önemli ama ...snaki yalnızlıklar ona terketmisim gibi bı azap var içimde.. ama karantinada öncede aynı şeyi hissediyordum ....oraya gidince yapacak bişey yok temizlikten başka ...hele kalmak hiç istemez oldum ama bu onlara haksızlık gibi mi sizce. Çünkü yatak yorgan ser sabah kaldır bosbos orda TV ye bak sırf onlar yalnız hissrtmesin diye başlarında beklemek gibi oluyor ...babam karantina öncesi kahvehane gibi arkadaşlarına gördüğü yere giderdi akşam da sıkılıp bizi cagirirdi işte tam da o noktada onlrin başını beklemek gibi hissediyorum bu beni biraz geriyor mutsuz hissediyorum orda çoğu zaman bize de pek gelmiyorlar hep bizim gelmemizi istiyorlar...hattta babama kalsa biz oraya tasinalim boşuna kira vermeyelim.. eşimi çok seviyor araları iyi..ama ben kendi evimde çok mutluyum ...ne olacak böyle hem üzülüyorum hem geriliyorum ...onlarin bukadar yalnızlığına bazen dayanamıyorum ama kendimde gidince uzun kalsam bunaliyorum az oturup gelsek onlara özelliklere babama yetmiyor ..hep evde ses olsun hep iç içe olalım istiyor ..bense tam tersi sakin yalniz kendi duzenimd bir hayat. ..şimdi ben bunları düşündüğüm için ve yeterince onlara vakit ayirmadigim için hayırsız evlat miyim ?
Sizi o kadar iyi anlıyorumki bende annemle aynı semtteyim ve çalıştığım için hafta 1 anca gidiyoruz eşimle, bu salgından önce hafta sonlarıda ben 1-2 saat uğrardım şimdi korkumdan gidemiyorum ve annemi terk etmiş gibi hissediyorum ama şükredinki sizin anne babanız birlikte 4 yıl önce babamı kaybettik benim annem tek başına abimibn oğlu kalıyor yanında ama oda genç sabah çıkıp akşam giriyor eve bütün gün annem tek başına tv ile vakit geçirmeye çalışıyor.Annem babama karşı içimde hep vicdan azabı var halbuki haftada en az bir kere mutlaka gideriz yanlarına zaten aynı semtteyiz çok yakınız . Diğer kardeslerimde evli bitanede ergen var yanlarında o yaşlarda yani.ama varla yok gibi evde..ya arkadaşında yaodasinda zaten okulda hep..bizde akrabalık yok mlaesef babamın kimsesi yok neredeyse arkadaşları var hergun takildiklari kahvehane var tek gittiği yer ora ..ora da olmasa gerçekten kimsesi yok ana baba kardeş yeğen hiç kimse yarısı olmuş yarısıyla gorusmuyorlar neyse..anne tarafım da ayda yild abi teyzemlerle gorusurler ...bundan ols gerek babam hep bu gece bizde kalın der her gittiğimizde ..iki günde bı eşime yazar gelin çay içelim diye her defasında gitmeye çalışırız ..diğer kardeşlerime de yazar ama en çok bize yakınız diye gelmesi kolay diye...ama bazennbenim hiç gidesim gelmiyor evde planım oluyor isim oluyor...gitmeyince vicdan azabı çekiyorum çünkü biliyorum ikisi dortduvararasinda sadeceikisi bekliyor ,günler gelip geçiyorhele şu karantina günlerinde okadar aciyorum ki onlara yanlarına gidemiyoruz heran. İnanılmaz yalnız kaldilar içim acıyor ..tabi sagliklari daha önemli ama ...snaki yalnızlıklar ona terketmisim gibi bı azap var içimde.. ama karantinada öncede aynı şeyi hissediyordum ....oraya gidince yapacak bişey yok temizlikten başka ...hele kalmak hiç istemez oldum ama bu onlara haksızlık gibi mi sizce. Çünkü yatak yorgan ser sabah kaldır bosbos orda TV ye bak sırf onlar yalnız hissrtmesin diye başlarında beklemek gibi oluyor ...babam karantina öncesi kahvehane gibi arkadaşlarına gördüğü yere giderdi akşam da sıkılıp bizi cagirirdi işte tam da o noktada onlrin başını beklemek gibi hissediyorum bu beni biraz geriyor mutsuz hissediyorum orda çoğu zaman bize de pek gelmiyorlar hep bizim gelmemizi istiyorlar...hattta babama kalsa biz oraya tasinalim boşuna kira vermeyelim.. eşimi çok seviyor araları iyi..ama ben kendi evimde çok mutluyum ...ne olacak böyle hem üzülüyorum hem geriliyorum ...onlarin bukadar yalnızlığına bazen dayanamıyorum ama kendimde gidince uzun kalsam bunaliyorum az oturup gelsek onlara özelliklere babama yetmiyor ..hep evde ses olsun hep iç içe olalım istiyor ..bense tam tersi sakin yalniz kendi duzenimd bir hayat. ..şimdi ben bunları düşündüğüm için ve yeterince onlara vakit ayirmadigim için hayırsız evlat miyim ?
çocuk varmı sizin annenize bırakırsınızAnnem babama karşı içimde hep vicdan azabı var halbuki haftada en az bir kere mutlaka gideriz yanlarına zaten aynı semtteyiz çok yakınız . Diğer kardeslerimde evli bitanede ergen var yanlarında o yaşlarda yani.ama varla yok gibi evde..ya arkadaşında yaodasinda zaten okulda hep..bizde akrabalık yok mlaesef babamın kimsesi yok neredeyse arkadaşları var hergun takildiklari kahvehane var tek gittiği yer ora ..ora da olmasa gerçekten kimsesi yok ana baba kardeş yeğen hiç kimse yarısı olmuş yarısıyla gorusmuyorlar neyse..anne tarafım da ayda yild abi teyzemlerle gorusurler ...bundan ols gerek babam hep bu gece bizde kalın der her gittiğimizde ..iki günde bı eşime yazar gelin çay içelim diye her defasında gitmeye çalışırız ..diğer kardeşlerime de yazar ama en çok bize yakınız diye gelmesi kolay diye...ama bazennbenim hiç gidesim gelmiyor evde planım oluyor isim oluyor...gitmeyince vicdan azabı çekiyorum çünkü biliyorum ikisi dortduvararasinda sadeceikisi bekliyor ,günler gelip geçiyorhele şu karantina günlerinde okadar aciyorum ki onlara yanlarına gidemiyoruz heran. İnanılmaz yalnız kaldilar içim acıyor ..tabi sagliklari daha önemli ama ...snaki yalnızlıklar ona terketmisim gibi bı azap var içimde.. ama karantinada öncede aynı şeyi hissediyordum ....oraya gidince yapacak bişey yok temizlikten başka ...hele kalmak hiç istemez oldum ama bu onlara haksızlık gibi mi sizce. Çünkü yatak yorgan ser sabah kaldır bosbos orda TV ye bak sırf onlar yalnız hissrtmesin diye başlarında beklemek gibi oluyor ...babam karantina öncesi kahvehane gibi arkadaşlarına gördüğü yere giderdi akşam da sıkılıp bizi cagirirdi işte tam da o noktada onlrin başını beklemek gibi hissediyorum bu beni biraz geriyor mutsuz hissediyorum orda çoğu zaman bize de pek gelmiyorlar hep bizim gelmemizi istiyorlar...hattta babama kalsa biz oraya tasinalim boşuna kira vermeyelim.. eşimi çok seviyor araları iyi..ama ben kendi evimde çok mutluyum ...ne olacak böyle hem üzülüyorum hem geriliyorum ...onlarin bukadar yalnızlığına bazen dayanamıyorum ama kendimde gidince uzun kalsam bunaliyorum az oturup gelsek onlara özelliklere babama yetmiyor ..hep evde ses olsun hep iç içe olalım istiyor ..bense tam tersi sakin yalniz kendi duzenimd bir hayat. ..şimdi ben bunları düşündüğüm için ve yeterince onlara vakit ayirmadigim için hayırsız evlat miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?