• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayirsiz Evlat?

Bak güzel kardeşim. Ailen için üzülme olur mu? Onlar sana destek çıkmamış, kol kanat germemiş. İşkence görmene göz yummuşlar, seni o cehennemde kalman için ikna etmeye çalışmışlar. Sırf kızlarının adı boşanmış olmasın diye. Şereflerine leke sürülmesin diye (!)
Aile dediğin, destek olur, kötülerden korur.
Sen artık hayatına senin değerini hak edecek kişileri al. Çalış kendi paranı kazan, önüne bak.
Şimdi nerdesin, çalışıyor musun, nerede kalıyorsun?

Cok tesekür ederim. Inanin hic iyi degilim
 
Ailem ne Tepki verdiler düşüniyorum..

Hiç birsey demediler, 😔

annem bana " senin Süccün " demiş, hep onun tarafini tutiyordu

Bir Süre sonra hep konularimi anneme açinça, geçmişte oldu unut gitsin diyordu

Normal gördü olanlari.

Siz yazılanları hiç okumuyorsunuz ki.Bu kadar insan boşa yazıyor size.
Defalarca kez yazılmış ''aileniz de iyi değil'' diyerek,siz hala ''canım anaaam'' modundasınız.Aile dediğiniz kişiler resmen size işkence yapan adamı tutuyor,onu haklı sizi suçlu görüyor.Aileniz size değer vermemiş,üzücü ama gerçek bu.Sarsılın ve kendinize gelin artık.Silin gitsin bu insanların hepsini.Bu kadar güçsüz olmayın,yorumlarınızı okudukça saçımı başımı yolasım geliyor artık.Bana öyle adamı savunan ne anneyi ne babayı gözüm görmez,ikisini de silerim.Cenazelerine bile gitmem.
 
Selam Hanimlar..
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum, buraya 2 Konu açmiştim. Ailem Hep Aklimda, acaba onlari Terk ederek Hayirsiz Evlatmiyim? Ağliyorum viçdanim rahat değil.

"Eşim" hiç Umrumda değil. Ama Ailem dedikçe orda Içim açiyor. Çok mu birşey istedim? Sadece Kararima Saygi duymalarini istedim, onlar ise Karşi geldiler Bosanmak Için Akrabayiz diye.

Moral'a ihtiyacim var.

Hayirsiz Evlat mi oldum Onlari Terk ederek?
Konularınızı okudum o ortamdan nasıl uzaklaştınız tam anlayamadım ama muhtemelen Almanya’da yaşıyorsunuz.Lütfen neredeyseniz sizde tedavi görün bu şekilde düşünmeniz normal değil.Dağ başında mı yaşadınız kimse mi yoktu yanınızda nasıl izin verdiniz bunların yapılmasına?Aileniz akraba diye susmuş siz dahala hayırsızlıktan evlat olmaktan bahsediyorsunuz.Ortada anne baba mı varda siz evlat olacaksınız?Açın gözünüzü artık lütfen yazık etmeyin kendinize.
 
Selam Hanimlar..
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum, buraya 2 Konu açmiştim. Ailem Hep Aklimda, acaba onlari Terk ederek Hayirsiz Evlatmiyim? Ağliyorum viçdanim rahat değil.

"Eşim" hiç Umrumda değil. Ama Ailem dedikçe orda Içim açiyor. Çok mu birşey istedim? Sadece Kararima Saygi duymalarini istedim, onlar ise Karşi geldiler Bosanmak Için Akrabayiz diye.

Moral'a ihtiyacim var.

Hayirsiz Evlat mi oldum Onlari Terk ederek?
Her konuda anne ve babanın sözü dinlenilmez. Eğer doğruyu tavsiye etmiş olsalardı siz de dinlemeseydiniz bu soruyu sormanız normal gelirdi belki. Ama bu kadar yaşadıklarınıza rağmen sırf akrabasınız diye zulüm görmenize kendileri göz yummak, kulaklarını tıkamak istiyorlar diye sizin onları dinlemeniz gerekmiyor. Bu yüzden suçlu hissetmeniz hiç gerekmiyor.
 
Back
X