• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayirsiz Evlat?

Inanin cok Dayandim. Halende göremediler beni, annemin önünde "esim" ve babam Yerlerde Süründürdüler Beni, anneme Agliyarak açitarak bakiyordum. Hic birsey demedi.
Yani sen hala bu adam için hayirsiz evladım diyosun öyle mi ya lütfen kendine gel insan demem ona bırak baba lafzini

Anliyorum Ama özliyorum. Beni Affetmiyeceklerini biliyorum. Onlarin ISIM'lerini Kirletim.

Bence hic affetmezler, onlara göre "nazar" diye bir kizlari yok artik düşünmüşler.

Gittim 😔
Bence iyiki gittiniz , aileniz el iyisi maalesef , biraz insanliklari olsaydı kızlarına kol kanat gererlerdi, peki şimdi durumunuz nasıl, çalışıyor musunuz ?

Ana ana değil baba baba değil? Seni sevmedikleri yük gördükleri için sahip çıkmıyorlar sen neyin vicdanını yapıyorsun anlamış değilim? Öldüler sayın.. Kendin ile kaliteli zaman geçirmeye bak yıllarca işkence görmüşsün şimdi ödül zamanı....

Bence iyiki gittiniz , aileniz el iyisi maalesef , biraz insanliklari olsaydı kızlarına kol kanat gererlerdi, peki şimdi durumunuz nasıl, çalışıyor musunuz ?

Benimle sürekli konuşiyorlardi, sakinleştirmek için, yapma etme kizim dediler. Öyle bana Kol kanat oldular.

Suan durumum iyi.

Benimle sürekli konuşiyorlardi, sakinleştirmek için, yapma etme kizim dediler. Öyle bana Kol kanat oldular.

Suan durumum iyi.
Inanin cok Dayandim. Halende göremediler beni, annemin önünde "esim" ve babam Yerlerde Süründürdüler Beni, anneme Agliyarak açitarak bakiyordum. Hic birsey demedi.

Böyle mi kol kanat geriyorlardı?!
Biri döverken diğeri seyrederek!!
Olmaz olsun öyle anne baba.

Sakın dönmeyi aklınızın ucundan geçirmeyin, kendi kendinizi bilerek ateşe atmak olur, intihar etmekten farkı yok. Olduğunuz yerde sosyal yardım kuruluşkarından yardım alın

Selam Hanimlar..
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum, buraya 2 Konu açmiştim. Ailem Hep Aklimda, acaba onlari Terk ederek Hayirsiz Evlatmiyim? Ağliyorum viçdanim rahat değil.

"Eşim" hiç Umrumda değil. Ama Ailem dedikçe orda Içim açiyor. Çok mu birşey istedim? Sadece Kararima Saygi duymalarini istedim, onlar ise Karşi geldiler Bosanmak Için Akrabayiz diye.

Moral'a ihtiyacim var.

Hayirsiz Evlat mi oldum Onlari Terk ederek?
Bu hayat senin gunahiyla sevabiyla senin ve bir tek yasam hakki varken hayatını başkalarını memnun etmek için harcama yazik olur.

Seni mutlu eden yolda yürürken arkanda kalanlara değil yanında sana destek olanlara bak .

Bugun hayatimizin geri kalaninin ilk günü ve kararlarinin arkasinda durup dimdik yikilmadan yürür.

Böyle mi kol kanat geriyorlardı?!
Biri döverken diğeri seyrederek!!
Olmaz olsun öyle anne baba.

Sakın dönmeyi aklınızın ucundan geçirmeyin, kendi kendinizi bilerek ateşe atmak olur, intihar etmekten farkı yok. Olduğunuz yerde sosyal yardım kuruluşkarından yardım alın
Kol kanat germeyi sus otur zannetmis

Bu hayat senin gunahiyla sevabiyla senin ve bir tek yasam hakki varken hayatını başkalarını memnun etmek için harcama yazik olur.

Seni mutlu eden yolda yürürken arkanda kalanlara değil yanında sana destek olanlara bak .

Bugun hayatimizin geri kalaninin ilk günü ve kararlarinin arkasinda durup dimdik yikilmadan yürür.

Malesef cok az 1,2 kişi bana destek oldular ozamanlarda..moral verdiler.. Ama onlarda Benim Akrabalarim.. onlarin destegi bir yere kadar gelebiliyor seninle.

Digerleri hep Düzeltmek icin Çabaliyorlardi. Benimde o sirada herseyi bitirmek, bosanmak istedigim zamandaydim, onlar buna karşi gelip öyle davraniyorlardi, yeri gelinçe annem Beni Süçliyordu..

senin yüzünden..
Sen Yüz verdin..
Pisirik olma..
Gibi laflar duydum.. elbette annemden güzel laflarda duymus oldum

Çok af edersiniz okuyan herkesten özür dilerim ama bugün çişini içiren it, yarın 💩 yedirir.
Hayatınızı rayına koymaya başlamış ve büyük bir adım atmışken sakın geri dönmeyin.

Nasıl ya inanmak istemiyorum, gerçekten idrarını içirdimi ya? nasıl insan bu ya… Peki annen baban bunu duyunca ne tepki verdiler? Elini kolunu bağladığını duyduklarında, Allah korumuş seni yine…
ay şaka gibi diyecemde bunun şakası bile olmaz.

Nasıl ya inanmak istemiyorum, gerçekten idrarını içirdimi ya? nasıl insan bu ya… Peki annen baban bunu duyunca ne tepki verdiler? Elini kolunu bağladığını duyduklarında, Allah korumuş seni yine…
ay şaka gibi diyecemde bunun şakası bile olmaz.

Ailem ne Tepki verdiler düşüniyorum..

Hiç birsey demediler, 😔

annem bana " senin Süccün " demiş, hep onun tarafini tutiyordu

Bir Süre sonra hep konularimi anneme açinça, geçmişte oldu unut gitsin diyordu

Normal gördü olanlari.

Bak güzel kardeşim. Ailen için üzülme olur mu? Onlar sana destek çıkmamış, kol kanat germemiş. İşkence görmene göz yummuşlar, seni o cehennemde kalman için ikna etmeye çalışmışlar. Sırf kızlarının adı boşanmış olmasın diye. Şereflerine leke sürülmesin diye (!)
Aile dediğin, destek olur, kötülerden korur.
Sen artık hayatına senin değerini hak edecek kişileri al. Çalış kendi paranı kazan, önüne bak.
Şimdi nerdesin, çalışıyor musun, nerede kalıyorsun?

Back
X