Hayırsızın Tekiyim

öncelıkle yasınızın verdıgı ofkeyle yanlıs dusundugunuzu belırtmek ısterım .

suan da ofkelısınız kendınıze herkese kızıyorsunuz ,sankın ofkenıze yenık dusup de

evden kacmayı fılan sakın ama sakın dusunme .

yasının verdıgı asilikle boyle ısyanların oluyor ,hepımızın olmustur ergenlık donemın de bu tur

ısyanlarımız,ama ınan kı kacmak fayda degıl sakın dıyorum tatlım oyle bır hata yapma .

babana gelecek olursak eger,klasık odungıllerden dıyebılırız .

annen telefon da bırsey anlatırken radyo acıp annene radyoyu dınletmesı cok terbıyesızce

o kadın yıpranmasın da kım yıprasın .soyledıgı sozu bıle cıddıye alıp bırak cozum uretmeyı ,

dınlemeye bıle tenezzul etmıyor babanız .bu erkeklere gercekten gıcık oluyorum hepsı mı aynı olur yaa

vurduymaz,gamsız dunya umurların da degıl .olan kadınlara oluyor .

hepsı odun hepsı:41:

ah canım üzülme benim babamda annemle sürekli kavga ederdi aldatırdı da sahip çıkacak kimsesi olmadığında da boşanamazdı annem sinirini bizden çıkarırmış meğer büyüyünce anladım doğmaz olaydınız hep sizin yüzünüzden derdi o zamanlar çok üzülürdüm ağlardım kahrederdim senin gibi şimdi beni ne kadar sevdiğini biliyorum çünkü sadece sana gücü yetiyor şimdi ona kızma lütfen idare et sonra babam öldü annem yalnız kaldı ben evlendim o günler bitti şimdi çok üstüme düşüyor sürekli arıyor bi yavruum deyişi var ki..evi terketmek ne demek duymamış oluyum..

haklısın, kendi sinirini çocuğundan çıkararak teselli bulmaya çalışmışlar.. ama annelik işte, evlat sevgisi her zaman ağır basar..

senin öncelikle toparlanman gerekir canım ve senin annene göre daha güçlü olman gerekir ki annene destek olmalısın

hepinize tesekkur ederim butun yorumlar cok iyi geldi
annem yine normal davranıyor bana sanırım bir seye cok kızgındı ama siniri gecti
ve anneme daha cok yardımcı olmaya calısıyorum :)
antidepresan olayı su
annem beni cok mutsız kendinden bezmis gorunce beni doktara goturdu bir kere kadın da hemen ilac yazdı
annemde zorladı kullan diye kullandım hatta iyi geldi sonra bırakmak istedim ilacla psikoloji mi duzeltilirmis ben kendimi duzeltirim dedim hem benim biseyim yok ki dedim zaten 5 de kilo aldım ala da veremedim
insallah guzel universte haberlerimi burda paylasırım
bu arada ben evden kacmayı falan dusunmuyorum sanırım yanlıs anlatmısım sadece bir dusunce acaba ben olmasam daha mı mutlu olurlar diye
eger kacarsam biliyorum ki oncekinden iyi olmayacak zarar goren ben olacagım
annem bana kızdıgında oyle bir kızıyor ki bunları dusunmekten kendimi alamıyorum
hatta daha kucukken hatırlıyorum niye bu kadar kııyor ben uveymıyımolsem daha iyi diye elime jiletleri alıp odamam gittigimi sonra en sevdigim dizi baslyayınca aa dur sunu bi izleyim obur tarafta gostermezler diye vazgectigimi :D ahh ahh cocukluk iste ne kadar safmısım :D

benimde kızlarım var canım onlardan kötü söz duymayı hiç istemem :50:sende anneni üzme kırma biz anneler çocuklarımıza ne kadar kızsak da aslında onları çok severiz annenin sana olan sevgisinden şüphe etme.akıllı bir kızsın belli her zaman uyumlu da ol derslerine çalış mesleğini eline al annende seninle gurur duysun:31:

Back
X