Hayıt,aslan pençesi ve civanperçemi karışımı içenler...

aygunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
236
2
46
Erzurum
uzun zamandır düzene girmeyen hormonlarım var..buradaki arkadaşlardanda duyduğum kadar bu üç bitki kadınlık hormonlarını düzenliyormuş..

bende sabah akşam üçünüde karışıtırıp çayını içiyorum...faydasını gören arkadaşlar varmı??ne kadar kullanmalıyım..birde üçünüde karıştırıp içmenin bir zararı varmıki....

LH yüksek çıkıyor..FSH da yükselmeye başladı..bu gidişle bu yaşta erken menapoza giricem..eşim ve ben bir bebeğimiz olsun istiyoruz ama bir türlü şu hormonlarımı düzene sokamıyorum..yumurtalıklarımın yapısıda çok zayıfmış..bu yüzden hiç yumurtlamıyormuşum.bebeğimizin olması çok zormuş.başka önerileri olan arkadaşlarda varsa sevinirim..

bu bitkileri kullanan yokmu yaa...

neden buralara kimse uğramıyor..kendimi şimdi daha kötü hissettim.

canım ben bu üçünü içmeyi denedim.ama nedense sadece civanperçemi içtiğim zamanlardaki gibi adetimi sökmedi.o yüzden ben sadece civanperçemi çayını içmeye devam ediyorum.o bana daha ii geliyor

canım ben bu üçünü içmeyi denedim.ama nedense sadece civanperçemi içtiğim zamanlardaki gibi adetimi sökmedi.o yüzden ben sadece civanperçemi çayını içmeye devam ediyorum.o bana daha ii geliyor

denemekte yarar var tabi. her bünye farklı.

merhaba.civanperçemi çayını nasıl içiyorsunuz ve ne kadar süre içiyordunuz.bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…