Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm nerden aldın o macunu ? Bende bir yerden aldım da ben adet olamıyorum onun için aldım . Sende nasıl bir sıkıntı varMerhabalar arkadaşlar ben bı macun aldım hayıt macunu içinde farklı otlar da var bununla hamile kalanlar varmı bilgi verirseniz sevinirim
Ben polikistik over var cnm çok ağrım oluyordu iyi geldi suan sıkıntım yok şükürCanm nerden aldın o macunu ? Bende bir yerden aldım da ben adet olamıyorum onun için aldım . Sende nasıl bir sıkıntı var
Adetlerini düzene soktu muBen polikistik over var cnm çok ağrım oluyordu iyi geldi suan sıkıntım yok şükür
Hayit otu hayit tohumu bunlaru ben adet sökturucu.diye kullandim gebelikle ilgisini hic.bilmiyorumCanm nerden aldın o macunu ? Bende bir yerden aldım da ben adet olamıyorum onun için aldım . Sende nasıl bir sıkıntı var
Böyle şifalı otlarla vs. uğraşacağınıza gidin doktorlara kendinizi tıp bilimine emanet edin, 12 yıl sonra çocuğu olan komşum var.Merhabalar arkadaşlar ben bı macun aldım hayıt macunu içinde farklı otlar da var bununla hamile kalanlar varmı bilgi verirseniz sevinirim
Gebelikle ilgisini sormuyorum canm bu kullandığın hayıt macunu reglini söktürdü mü düzene soktu muHayit otu hayit tohumu bunlaru ben adet sökturucu.diye kullandim gebelikle ilgisini hic.bilmiyorum
Evet ise yaradi bendeGebelikle ilgisini sormuyorum canm bu kullandığın hayıt macunu reglini söktürdü mü düzene soktu mu
Sonrasında hep düzenli mi geldi pekiEvet ise yaradi bendezaten 2 kere kullandim sanirim
Bi de nerden aldın canm ? Markası ne? Kaç gün kullandın da adetin geldiEvet ise yaradi bendezaten 2 kere kullandim sanirim
Benim zaten düzenliydi bi ay boyle duzeni bozuldu kullandim duzeldi yine ben aktardan hayit otu ve tohumu dedim aldimSonrasında hep düzenli mi geldi peki
ben de polikistik overden regl olamadigim icin kullanmaya başladım. ama kilo yapmasından korkuyorum. öyle bir sorun oldu mu? geceleri yatmadan bir tatlı kaşığı yiyorum.Ben polikistik over var cnm çok ağrım oluyordu iyi geldi suan sıkıntım yok şükür