Hayıt otu çayı icenler yardımcı olur musunuz??

Maviege16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
143
30
48
27
Merhaba benim dün adetim bitti normalde 5 gün sürer hamilelik istediğim için bu ay hayit otu çayı duydum sabah akşam içilmesi gerekiyormuş dha sadece bu sabah başladım ama adetim bitmiş olmasına rağmen afedersiniz kulodum da kahverengi hafif Bi kan gibi leke vardı normalde 6.gunde biter tamamen acaba bu hayıt otundan kaynaklı mi çünkü kadın sağlığı üzerine faydasını baya duydum rahim fln temizliyo diye yardımcı olur musunuz acaba normal mi bu durum

Rahmi temizleyen bı otu neden içiyorsunuz ki bebek istediğiniz halde korunmasız ilişkide bebek olurda haberinz olmadığı süreçte siz bu ota devam edersenz cidden düşük dahi yapabilirsiniz korunmasız ilişkide icmenizi tavsiye etmem önce bu kürü uygulayın korunun daha sonra sağlıklı şekilde bebisin gelmesi için korunmasız ilişki yaşar ve kürü de öncesinde birakirsnz soğan kürünü duydunuz mu soğan suyu içiliyor kaç günde bı içip kaç gün vücut dinlendirilir bilemem ama oda aynı şekilde rahimde ve idrar kesesinde tamamen hastalık bırakmıyor temizliyor

Adetten yeni çıktığım için gebelik ihtimali olmadığı için içmeyi düşündüm zaten yumurtlama dışında hamilelik düşük ihtimal olduğu için yumurtlamadan sonra ara vermeyi düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…