Merhabalar ; bende bu ay hayıt otunu kullandım düzenli olarak ve pcos var bende de. Ondan mı kaynaklı bilmiyorum ama geçrn ay 53. Günde regly olmama rağmen bu ay 33. Günde regly olucam başladı hassasiyetleri çünkü . Çok mutlu oldum. Öncesinde tereddüt etmiştim hormonlarımın düzeniyle alakalı sorun yaşr mıyım diye ama herşeh Allah tan diyip başladım . Bende elbette gebelik için başladım ama 3 ay düzenli kullanmak gerekiyormuş çok fazla araştırdım. Akşamları da aslan pençesi ve civan perçemi içtim . Umarım şifa olur . SevgilerHerkese merhaba, picos’luyum. Hayıt otunun kadınlar üzerindeki olumlu etkilerini kabaca listelersek;
Hormonları düzenliyor
Tansiyon kolestrol ve şekeri dengeliyor
Kilo vermeye yardımcı oluyor
Rahimin iç duvar yapısını kuvvetlendiriyor
Kist ve miyom oluşumunu engelliyor
Adet düzensizliğinde etkili olduğu söyleniyor.
Bu bilgiler doğrultusunda ben de bir poslu olarak Hayıt otu sirkesi kullanmaya karar verdim. Amacım elbette gebelik. Daha önce 6. Ayda gebeliğim kalp durması ile sonlandı.Şimdi tekrar gebe kalmak iatiyorum ve daha önce kullanmadım. Süreci hızlandırmak istiyorum. Allahın zamanından önce olmayacağınıda biliyorum.Daha önce hayıt otu sirkesi kullanan var mı varsa kullanma önerisini buradan paylaşabilir mi?
Nasıl yani biraz açabilir misiniz örnekle anlatabilir misinizHayıt otunu reglken kullanın daha sonra kullanmayı bırakın sürekli kullanılmaz
Adetin başladı birinci günden itibaren kullanıyorsun düzenli yumurtlamaya kadar sonra bırakıyorsun kullanmıyorsun burda amaç yumurta olugunlaşsın rahim sertleşsin daha fazlası zararlıymış o yüzden bende kullandım bilmiyorsummböyle kullanmayı kimyasal gebelik yaşadımNasıl yani biraz açabilir misiniz örnekle anlatabilir misiniz
Ben Köyceğiz lezzetleri sitesinden alıp kullanmıştım. Sirke en etkili hali. Umarım size de şifa olur.Herkese merhaba, picos’luyum. Hayıt otunun kadınlar üzerindeki olumlu etkilerini kabaca listelersek;
Hormonları düzenliyor
Bu bilgiler doğrultusunda ben de bir poslu olarak Hayıt otu sirkesi kullanmaya karar verdim. Amacım elbette gebelik. Daha önce 6. Ayda gebeliğim kalp durması ile sonlandı.Şimdi tekrar gebe kalmak iatiyorum ve daha önce kullanmadım. Süreci hızlandırmak istiyorum. Allahın zamanından önce olmayacağınıda biliyorum.Daha önce hayıt otu sirkesi kullanan var mı varsa kullanma önerisini buradan paylaşabilir mi?
Kullanıp ne sonuç aldınız acaba?Herkese merhaba, picos’luyum. Hayıt otunun kadınlar üzerindeki olumlu etkilerini kabaca listelersek;
Hormonları düzenliyor
Neden acaba 21 gün diyorlarHayıt otunu reglken kullanın daha sonra kullanmayı bırakın sürekli kullanılmaz
Sizin şikayet neydi nasıl kullandınız hormonlar etkilenfi mi?Ben Köyceğiz lezzetleri sitesinden alıp kullanmıştım. Sirke en etkili hali. Umarım size de şifa olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?