- Konu Sahibi janseray
-
arkadaşlar geçmiş sayfalarda okudum adetleri düzenli olanlar kullanmasın die benim adetlerim düzenlidir ama çok ağrılı oluyo hayıtın buna faydası nedir?bide düzenli olanlar kullanmasınlar demiş arkadaşlar benim düzenli ama 13 aydır kornmadık çocuk olmadı doktora gidicem kontrol için bunun için içsem bi zararı olurmu?ve ben çayını içeme sanırım bende kahve öğütme makinası var tohumlarını öğütüp okstlenmemesi için bala karıştırsam olurmu ve ne kadar karıştırmam lazım?
bende demleyerek içinyorum aslanpençesini ama hayıtı bala karıştırıp yesem nasıl olur ya bide ben doktora giderim son 3 ayda gitmedim muayeneye alttan muayenede çıkmazmı pko veya kist fln.doktor hiç bi şey dememişti bana pko için ayrı tahlilmi gerekiyo yoksa ultrasona girmek yeterlimi.?bide aslanpençesini akşamları içiyorum bir su bardağı 10 dk demlendiriyorum bende yeni başladım vakit fark edermi?
hee o zaman rahatladım biraz çünkü ben 4 ay öncesine kadar iltihabdan dolayı sık sık muayeneye gidiyodum doktor herhangi bir şey söylemedi sormuştum herhangi bir sorun varmı diye.ya bide aramızda kalsın biz bazı zamanları kaçırıyoduk yumurtlama zamanlarını yeterli sıklıkta olmuyodu o günler kaçıyodu birazda o yüzden gecikmiştir.ama ben yinede gidicem doktora en azından kontrol için zaten sonrasında eşim gidicek.o zaman ben bu hayıtı günde bi kere aç karnına tüketeyim.. aslan pençesinede aynen devam o halde:)çok sağ ol canım öğrenmiş oldum.
NE DEMEK CANIM. FAYDAM DOKUNMUŞTUR İNŞALLAH...
ben ikisinide kadın hastalıklarına önelem olsun ve sancılı adetime iyi gelsin diye kullandım..bu ay hacamat ve aslan pençesi kullandım maşallah her ay iğne olmadan geçmezdi bu ay iğne olmadan geçirdim..hayıtıda kullanmaya başlıcam inş.
canım pko için ultrason yeterli... Ayrıca vakit fark etmiyor ama bana aç karnıma içmemi önermişlerdi.
canım peki hormonları normal değerde olan biride bu HAYITI KULLANABİLİRMİ?? .
bir sakıncası olmaz dimi??
şimdiden teşekürederim cevabın için..buyrunnnnnnnnn
canım peki hormonları normal değerde olan biride bu hayıtı kullanabilirmi?? .
Bir sakıncası olmaz dimi??
şimdiden teşekürederim cevabın için..buyrunnnnnnnnn
Arkadaşlar ben polikistik overim.İlaçsız adet olamıyordum.Bebeğe karar verince doktora gittik.En iyi yerde tedavimi oldum aşılama bile oldum.Ama bebek olmadı.Hayıt kullandım ve 7 aylık hamileyim deneyin derim.Ben günde 2 kez kullandım.Ayırntılar için özel mesaj atabilirsiniz.
ben bu gün güvendiğim bi aktara gittim onada sordum hayıt kullanılabilirmiş hiç bi şeyin yoksa adetini düzenlemek ağrısız olması sağlamak ve söktürmek içinmiş 3 ay gibi bi süre diyolar kullanım için sanırım biraz ara verip kullanmanın hiç bir zararı yokmuş arnavutum..inş.bende kullanmaya başlıyorum.
eksik biliyosam arkadaşlar bilgi ekleyebilirler.
canım pko hastasıysan civan perçemi ve aslan pençesi ile birleştirerek kullan. Düzenli kullanımda eritiyor. Rahatlıkla kullanabilirsin hiç bir yan etkisi yok. Yalnız bunları kullanırken aynı zamanda korun. Yani önce tedavinş yap sonra hamile kal. çünki adet düzenleyici etkiye sahipler. Sadece hamilelikte önerilmiyor.
CANIM BEN PKO HASTASIYIM BENİM ADETLERİM DÜZENLİYDİ ANCAK EVLENMEDEN BİR KAÇ AY ÖNCE CİVAN PERÇEMİ ASLAN PENÇESİ VE HAYIT OTUNU DEMLEYEREK İÇTİM. KAYNATMADIM AMA DEMLEDİM BUNA DİLLET ETMENİZ GEREK. SONUÇÇÇÇÇÇ EVLENDİKTEN SONRA BİRDAHA ADET GÖRMEDİM HEMEN HAMİLE KALDIM hihoyyyt BEN ÇOK ARAŞTIRDIM GÖNÜL RAHATLIĞIYLA KULLANIN. BU ÜÇ BİTKİ KADIN HASTALIKLARIYLA İLGİLİ HER DERDE DEVA. İLTİHAPTAN GİRİN KİSTTEN ÇIKIN. HEPİNİZİ ÖPTÜMMMMMM:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?