cvp için çok teşekkürler canım,,,tabiki mevlam hayırlısını nasip etsin herşeyinnn,,,,
şimdi ben adetin 7. günü başladım soğan suyuna ,,,çok az akıntım oluyo,oda herzaman değil,,,
bende devam edecem mecbur,inşlh faydasını görürüm bende,aynen dediğin gibi yapıyorum ,taze taze yapıp içiyorum,,,fsh:7,47 benimde ama lh 8,34 ,prolaktinde yüksek bende 41,5 ama bişiler atıştırıp öle gitmiştim,sanırım aç olunacakmış,bu adetimin 3. gününde tekrar yaptırıcam,
acaba hayıtıda içsemmi,2 kür birarada içmeyin diyolar,,,şuan adetimin 13. günündeyim,,,
canım benim hormon tahlilinde aç veya tok olmak önemli değil. için rahat olsun.prolaktinin biraz yüksek gibi ama bazen doktorlar önemsemiyorlar.doktoruna bir danış yinede..inşallah sende bebişine kavuşursun..
kalırsın inallah cnım..bende 8 aydır hamile kalamadım..hayıt otu tohumu kallandım..birde soğan kürü yaptım..benimde fsh yüksek çıkıyordu..şimdi hepsi normale döndü elhamdülillah..2 ay kullandım.
netice:hamile kaldım..henüz çok yeni..inşallah sağlıkla devam eder...mevlam sanada nasip etsin..hiç yalma sıkılma devamlı olarak yap...
merhaba arkadaşlar.bende bir kaçgündür.hayıt suyu içiyorum..Rabbime binlerce kez şükürler olsun artık hormonlarım düzene girmiş.
1 yıldır bebek istiyoruz. gitmediğim doktor kalmadı..hormonların çok kötü dediler.ilaç bile kullandım 2 ay ama düzelteceği yerde tam tersi bozmuştu..
ama şimdi galiba herşey yolunda..işte Yüce Mevlam şifayı bu ota gizlemiş..ona binlerce kez şükürler olsun..biraz daha düşsün diye bekliyorum..hayırlısı artık...
Cnm gunaydin ..bnmde hormonlar cok bozuktu.fshm 20 ydii..basladim hayit tohumun sabah aksamm duzenli olarak..regliyken olsun nrmal vakitte olsu n ictim..ama regliyken midem almiodu icemiodumm bazenn..duzeldi hormonlarimm sogan kuru ivirzivir derkenn hamis kalmisimmm..
cnm bnm yukselmedii arada E2 de yukselme olduu okdr onemli bisi deill..cnm hormonlrin nasil olursa olsun onemli olan saglikli ve uygun zmni yakalaybilmekk..bal tarcin corekotu karisimi ictim adetin 2.gununden 11.gune kdr.adette n 1 hafta sonra sogan kuru ardinran havuc incir kuru yaptimm ve son 1 aydir biosteron uyarici hap kullaniodum gunde 3 kere..ve bunlari yaparken ben hayit tohumu icmedimm nedeni hayit tohumu bazilarinda dusuge neden olabiliomus..tabi hersey allahtann sag salim kucagima aliirm umarimm..darisi sana cnm.tup bebek demedi mi drlarayy senin adına çok sewindim hayatım..
benimde gitmediğim doktor kalmamıştı..çok yıpranmıştım erkenden..inşallah bende bir gün hayırlısıyla hamile kalırım..
peki birşey soracağım. hayıt prolaktini yükseltiyor diye duydum doğrumu acaba..korkuyorumda biraz.
bu arada ben sadece günde bir kere içiyordum.bende sabah akşam içeyim o zaman..
cnm bnm yukselmedii arada E2 de yukselme olduu okdr onemli bisi deill..cnm hormonlrin nasil olursa olsun onemli olan saglikli ve uygun zmni yakalaybilmekk..bal tarcin corekotu karisimi ictim adetin 2.gununden 11.gune kdr.adette n 1 hafta sonra sogan kuru ardinran havuc incir kuru yaptimm ve son 1 aydir biosteron uyarici hap kullaniodum gunde 3 kere..ve bunlari yaparken ben hayit tohumu icmedimm nedeni hayit tohumu bazilarinda dusuge neden olabiliomus..tabi hersey allahtann sag salim kucagima aliirm umarimm..darisi sana cnm.tup bebek demedi mi drlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?