Gebeliğe Hazırlık HAYIT OTU TOHUMU İLE HAMİLELİK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hapini aldim baya arastirmistim cok iyimis cok kisi hamile kalmis bu ayda hamile kalmazsam kulanmaya baslicam

Agnus castus hapin adi

Ben hayit kullandim ama hamiligim ona mi bagli inan bilmiyorum. Ama cok duzensiz olan adetim 32 gunde geldi hayit kullaninca hormon degerlerim normal cikti.. ertesi ay da ilk zaman bi kac defa ictim biraktim hamileymisim

Ben hayit kullandim ama hamiligim ona mi bagli inan bilmiyorum. Ama cok duzensiz olan adetim 32 gunde geldi hayit kullaninca hormon degerlerim normal cikti.. ertesi ay da ilk zaman bi kac defa ictim biraktim hamileymisim
Nasıl kullandınız acaba ? Birde ne sorununuz vardı ?

Nasıl kullandınız acaba ? Birde ne sorununuz vardı ?

Hayit tohumunu ezdim ben kaynamis bir bardak suya bi cay kadigi ezdigim hayit tohumunu ekleyip 10 dk falan demledim. Ilik bi sekilde tukettim.. cok duzenli yapmadm yqni aldgimda basladm ben. Cok once pko denilmisti bana. Hayit kullanip 32 gunde regl oldum oncesinde 45 gunu bulmustu. (39-45 arasi oluyodum) 32.gunde regl olunce hormon tahlili yaptirmak istedim normal ckmisti sonuc. Sonrasi muayenede cok kucuk kistler var ama 1 yil icinde gebelik olmazsa goruselim dedi ilac vs vermedi. Ben yeniden hayit kullandim bi 7 8 gun kadar yine 32 gunde regl olcak gibi agrilar hissettim ama olmadi gecikti bende yine gecikme yasiyorum sandim hamileymisim😊

Bu hayıt tohumunu bi kaynatıp içiyorlar bir de ezip yada öğütüp bala karıstırıp tuketimi de varmış hangisi doğru bilgisi olan var mı

Ben de ezdirip aldım aktardan çayını yapıp içtim sabahları aç karnına bir bardak, fsh yüksekti benim hayıttan sonra düştü ve şimdi hamileyim hormon düzenleyen bir şey kadınlar İçin çok faydalı🙏

Ben de ezdirip aldım aktardan çayını yapıp içtim sabahları aç karnına bir bardak, fsh yüksekti benim hayıttan sonra düştü ve şimdi hamileyim hormon düzenleyen bir şey kadınlar İçin çok faydalı🙏
Ben de iki hafta kullandım şimdi Aslan pençesine devam ediyorum inşallah benim de fsh düşer 🙏

Ben olsam senin yerinde bir ay kullanırdım ben bir sonraki adete kadar kullandım adete yakın bıraktım sonra test yaptırdım fsh 21 den 7 ye düştü
İnşallah

düşer canım ben inanıyorum bitkisel şeylere tabi ki öncelikle Allahın izniyle🙏
Canım gebelik olursa düşük yapıyormuş o yüzden sadece yumurtlama gününe kadar kullandım İnşallah işe yarar ya. Senin değerde mükemmel işe yaramış

Canım gebelik olursa düşük yapıyormuş o yüzden sadece yumurtlama gününe kadar kullandım İnşallah işe yarar ya. Senin değerde mükemmel işe yaramış
Evet onu biliyorum ama zaten adete yakın bıraktım bende bir aya yakın kullandım işte, aynen canım yaradı valla 🙏

Back
X