• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayıt tohumu içip gecikme yaşanlar var mı yada sonrasında hamile kalanlar yardımcı olur musunuz ???

kanarya6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
20
3
1
31
Merhaba geçen ay adetin ilk gününden itibaren 15 gün sabah akşam bir bardak hayıt tohumu demledim içtim . Herkes düzenler hamileliği kolaylaştırır falan olumlu yorumlar yazmış her yerde ama benim adetim 6 gündür gecikti ve test verdim hamile de değilim . Bu durum beni korkutuyor yaşayan var mı sonrasında ne yapmalıyım

Cnm vallahi ben de soğan suyu içtim bu ay ve adetim benimde gecikti 3 gün oluyor hala yok..hayıt tohumu yıllar evel kullandım soğan suyuda aynı ay içmiştim o zaman oğluma hamile kalmıştım ama bu sefer sadece soğan içtim ve adet yok test yapıyorum negatif deli olacam bende

Benim eşimde morfoloji sorunu vardı o zaten ayrı kürler içiyordu yükseldi ama hala bir gebelik olusmamisti aşılama yapılacak di kist çıktı tabi sürekli ertelendi en son 6.5 di kist sonra sabah akşam soğan suyu kürü hayıt otu ekstresi ve endopix kullandım 2 ay sonra felan hamile kaldım çok şükür 🧿 kistim de 3.5 dusmusdu

Hayıt tohumu içtiğim ay benimde adetim gecikti üstelik karnım adet olacak gibi ağrıyordu bir daha içmedim bana faydası olmadı muhtemelen size de olmamış

Merhaba geçen ay adetin ilk gününden itibaren 15 gün sabah akşam bir bardak hayıt tohumu demledim içtim . Herkes düzenler hamileliği kolaylaştırır falan olumlu yorumlar yazmış her yerde ama benim adetim 6 gündür gecikti ve test verdim hamile de değilim . Bu durum beni korkutuyor yaşayan var mı sonrasında ne yapmalıyım
Soğan suyunu ben de üç gün denedim ama adetim 35 gün sürdü gebelik oluşmayınca hayt macunu denedim bu sefer onu da dört gün kullandım ama karın ağrısı başladı bayağı ben de benim vücuduma bitkisel şeyler yaramıyor
İdrar yolu enfeksiyonu çıktı ama ben de o karın ağrısı

Back
X