Hayıt otu

llsevvall

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Pcosum gebelik istiyorum adetin 2. günü hayıt otu civan perçemi aslan pençesi üçünü demleyip içtim yumurta büyütüyor diye normalde adetim 7 gün iki üç gün yoğun olup azalıyordu ama bu sefer çok yoğun geçti tansiyonum falan düşüyor 10. gündeyim hala devam ediyor bide hacamat yaptırmıştım o şekilde gördüm adeti rahimmi temizleniyor bilgisi olan varmı

Pcosum gebelik istiyorum adetin 2. günü hayıt otu civan perçemi aslan pençesi üçünü demleyip içtim yumurta büyütüyor diye normalde adetim 7 gün iki üç gün yoğun olup azalıyordu ama bu sefer çok yoğun geçti tansiyonum falan düşüyor 10. gündeyim hala devam ediyor bide hacamat yaptırmıştım o şekilde gördüm adeti rahimmi temizleniyor bilgisi olan varmı
Ben hayıt tohumu ile hamile kalmıştım. Faydasını çok gördüm tavsiye ederim

Ne kadar süre kullandınız acaba 🥰 bide bu şekilde adet kanamanız fazla oldumu
Ben sadece hayıt tohumu içtim diğer yazdıklarınızı kullanmadım hiç. Fazla kanamam olmadı yani normaldi azda değildi. Adetin 2.gününden 20.gününe kadar hergün aç karna 1 bardak içtim. Öyle faydasını gördüm🙏

Ben sadece hayıt tohumu içtim diğer yazdıklarınızı kullanmadım hiç. Fazla kanamam olmadı yani normaldi azda değildi. Adetin 2.gününden 20.gününe kadar hergün aç karna 1 bardak içtim. Öyle faydasını gördüm🙏
Teşekkürler umarım bendede işe yarar

Bende adetin 4. Günü Hayıt oyuna başladım. İki gün yani içeli

Ben bu otlardan korkuyorum. İlaç gibi etkililer ve rastgele kullanmak bana biraz tehlikeli geliyor..

Civanperçemi ve aslanpençesinin de dahil olduğu bir çayı içtim. İkinci aya geçerken bir bardak demledim ama o gün kanamam yine olunca bıraktım. Netten araştırınca da ikisinden birinin kanamayı artırdığını okudum. Sadece hayıt otlu çayı kullanmayı düşünüyorum.

Ben içiyorum içtiğim günler kanama görüyorum normal mi bu
Adet dönemi dışında kanama görmeniz bence normal değil. Ama belki temizliyordur da içini bilemedim şimdi. Bende hiç öyle olmadı

Hamileysem eğer içince bi zararı olurmu kanama ondan mı oluyor acaba

Back
X