- 5 Eylül 2017
- 124
- 33
- 18
- 30
- Konu Sahibi DefneLiyanya
-
Evet sogan kurunu denedım canm adet sokturucu olarak ıse yarıyo kıst varsa yok ediyo . Ama gebelık icin ise yaramadı bende. Her yolu denıyorum tup bebek denedım negatıf sonuclandı .s.s.İşe yarıyorsa denemek de fayda var ben soğan suyu kullanıyorum şuan daha sonra incir kürü dene dediler yengem bu sayede hamile kalmış incir küründen ama incir kürü de sanırım prolaktini yükseltiyormuş öyle demişlerdi burda bana incir kürü yumurta çatlatmaya yarıyormuş
Evet sogan kurunu denedım canm adet sokturucu olarak ıse yarıyo kıst varsa yok ediyo . Ama gebelık icin ise yaramadı bende. Her yolu denıyorum tup bebek denedım negatıf sonuclandı .s.s.
Evet sogan kurunu denedım canm adet sokturucu olarak ıse yarıyo kıst varsa yok ediyo . Ama gebelık icin ise yaramadı bende. Her yolu denıyorum tup bebek denedım negatıf sonuclandı .s.s.
Evet bakıldı canm rahım filmi cekıldı temız cıktı asılama yapıldı tutmadı 7 tane yumurtam olusmustu ustelık sonra tup bebek denedim oda tutmadı sut hormonum yuksekmıs canm o yuzden dediler 42.97 cıktı degerım cok yuksek dedı vucudun kendini hamıle sanıyo koruyo dedi. Ama daha once yumurta tembellı demıslerdı hep. Tup bebek esnasında 15 yumurtam olustu doktor yumurta tembellı olan bırınde 15 yumurta olusmaz dddl bnde simdi her yolu denıyorum bı umut kadın infertilesi demislerdi bana sebebu bellı olmayan durum olarak gecıyo hıc bırsorun yok ama olmuyoSenin niye olmuyor araştırıldı mı cnm ?
Evet bakıldı canm rahım filmi cekıldı temız cıktı asılama yapıldı tutmadı 7 tane yumurtam olusmustu ustelık sonra tup bebek denedim oda tutmadı sut hormonum yuksekmıs canm o yuzden dediler 42.97 cıktı degerım cok yuksek dedı vucudun kendini hamıle sanıyo koruyo dedi. Ama daha once yumurta tembellı demıslerdı hep. Tup bebek esnasında 15 yumurtam olustu doktor yumurta tembellı olan bırınde 15 yumurta olusmaz dddl bnde simdi her yolu denıyorum bı umut kadın infertilesi demislerdi bana sebebu bellı olmayan durum olarak gecıyo hıc bırsorun yok ama olmuyo
Evet bakıldı canm rahım filmi cekıldı temız cıktı asılama yapıldı tutmadı 7 tane yumurtam olusmustu ustelık sonra tup bebek denedim oda tutmadı sut hormonum yuksekmıs canm o yuzden dediler 42.97 cıktı degerım cok yuksek dedı vucudun kendini hamıle sanıyo koruyo dedi. Ama daha once yumurta tembellı demıslerdı hep. Tup bebek esnasında 15 yumurtam olustu doktor yumurta tembellı olan bırınde 15 yumurta olusmaz dddl bnde simdi her yolu denıyorum bı umut kadın infertilesi demislerdi bana sebebu bellı olmayan durum olarak gecıyo hıc bırsorun yok ama olmuyo
Evet verdı kullandım canm 0.397 şuan o degeerim dustu ama hamıle kalırmıyım bılmıyorum zaten normalle olmazsa bı kere daha tup bebek denıcem her yolu deneıdm cıdden kasık bıle cektırdımBende de bir sorun yok diyorlar hormon testi yapılacak işte o Zaman bakalım benim bişi çıkacak mı daha önce kalmıştım ben hamile bir sorun yaşamadım yani peki süt hormonu düşürmek için ilaç vermediler mi
Ay insallah yaaaaa amin amin canmİnşallah tez Zaman da güzel haberlerini alırız cnm Allah hepimize nasip etsin
Ay insallah yaaaaa amin amin canm
Hemde cook.zor yaaaİnşallah yakın Zaman da kavuşursun yavruna Can'ım Gerçekten zor oluyor
NaaptınızKızlar bu ay hayır suyu aldım 2 gundur ıcıyorum yumurta takıbıde yapıyorum evde testle ama testlerde koyuluk olmuyo prolaktın yukseklıgı vardı 0.396 ya dustu bu ay ama hamıle kalma sansım olsun dıye denıyorum her yolu sadece bel agrım var adet oLucak gbı acaba yumurtlama olmuyomu yumurta olusumu var ama buyuyp catlamıcak galıba hayıt suyu kullanıp hamıle kalan oldumu
Vala canım testlerde koyulasma bı gun oldu bıgun olmadı bende anlamadım smdı beklıyorım koyı olan gunlerı degerlendırk adetıme 1 hafta kaldı ise pek yaramadı galıba hayıt suyuNaaptınız
Bi umut umuduyla sordum bendeVala canım testlerde koyulasma bı gun oldu bıgun olmadı bende anlamadım smdı beklıyorım koyı olan gunlerı degerlendırk adetıme 1 hafta kaldı ise pek yaramadı galıba hayıt suyu
Sabah aksam ictim canım ama bi faydası olmadı ınsallah sana olurBi umut umuduyla sordum bende
Bende bugün başladım da hiç sanmıyorum faydası olacağını
Günde iki kere mi içtin peki bir mi?
İnş şifa verir Allah
SağolSabah aksam ictim canım ama bi faydası olmadı ınsallah sana olur
Bende dondurulmus olanları koydurcam kendimeSağol
Yok ya ne faydası olucak
Tüp bebek yaptıracam
Zaman kaybı hep
İnşallah o şekilde şifanı bulursunBende dondurulmus olanları koydurcam kendime
Amin insallah yaaaİnşallah o şekilde şifanı bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?