Hayıt suyu ile hamile kalan varmı

DefneLiyanya

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
124
33
18
30
Kızlar bu ay hayır suyu aldım 2 gundur ıcıyorum yumurta takıbıde yapıyorum evde testle ama testlerde koyuluk olmuyo prolaktın yukseklıgı vardı 0.396 ya dustu bu ay ama hamıle kalma sansım olsun dıye denıyorum her yolu sadece bel agrım var adet oLucak gbı acaba yumurtlama olmuyomu yumurta olusumu var ama buyuyp catlamıcak galıba hayıt suyu kullanıp hamıle kalan oldumu

İşe yarıyorsa denemek de fayda var ben soğan suyu kullanıyorum şuan daha sonra incir kürü dene dediler yengem bu sayede hamile kalmış incir küründen ama incir kürü de sanırım prolaktini yükseltiyormuş öyle demişlerdi burda bana incir kürü yumurta çatlatmaya yarıyormuş

Evet sogan kurunu denedım canm adet sokturucu olarak ıse yarıyo kıst varsa yok ediyo . Ama gebelık icin ise yaramadı bende. Her yolu denıyorum tup bebek denedım negatıf sonuclandı .s.s.

Evet sogan kurunu denedım canm adet sokturucu olarak ıse yarıyo kıst varsa yok ediyo . Ama gebelık icin ise yaramadı bende. Her yolu denıyorum tup bebek denedım negatıf sonuclandı .s.s.

Allahım kısa Zaman da nasip etsin inşallah cnm benim daha önce hamilelik kaldım ama maalesef aldırmak zorunda kalmıştım geçen ay da yumurtlama olmadığı için kiste çevirmiş soğan kürü kullandım normal de yarın adet günüm bakalım adet de gidip hormon testi yaptırıcam normal de doktorlar bir sorun yok diyor ama bakalım

Senin niye olmuyor araştırıldı mı cnm ?
Evet bakıldı canm rahım filmi cekıldı temız cıktı asılama yapıldı tutmadı 7 tane yumurtam olusmustu ustelık sonra tup bebek denedim oda tutmadı sut hormonum yuksekmıs canm o yuzden dediler 42.97 cıktı degerım cok yuksek dedı vucudun kendini hamıle sanıyo koruyo dedi. Ama daha once yumurta tembellı demıslerdı hep. Tup bebek esnasında 15 yumurtam olustu doktor yumurta tembellı olan bırınde 15 yumurta olusmaz dddl bnde simdi her yolu denıyorum bı umut kadın infertilesi demislerdi bana sebebu bellı olmayan durum olarak gecıyo hıc bırsorun yok ama olmuyo

Bende de bir sorun yok diyorlar hormon testi yapılacak işte o Zaman bakalım benim bişi çıkacak mı daha önce kalmıştım ben hamile bir sorun yaşamadım yani peki süt hormonu düşürmek için ilaç vermediler mi

İnşallah tez Zaman da güzel haberlerini alırız cnm Allah hepimize nasip etsin

Evet verdı kullandım canm 0.397 şuan o degeerim dustu ama hamıle kalırmıyım bılmıyorum zaten normalle olmazsa bı kere daha tup bebek denıcem her yolu deneıdm cıdden kasık bıle cektırdım

Naaptınız

Vala canım testlerde koyulasma bı gun oldu bıgun olmadı bende anlamadım smdı beklıyorım koyı olan gunlerı degerlendırk adetıme 1 hafta kaldı ise pek yaramadı galıba hayıt suyu
Bi umut umuduyla sordum bende
Bende bugün başladım da hiç sanmıyorum faydası olacağını
Günde iki kere mi içtin peki bir mi?
İnş şifa verir Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…