- Konu Sahibi Le min hoo
Bende dun basladim hayit suyu ve karisima bakalim hayirlisi ile sifa olur insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende adetten 4-5 gun sonra başladım hyıt otu cıvan perçemi aslan pençesi kullanmaya başladım , eşimede keçiboynuzu kürü yapıyorum inşallah bu ay umitliyim
lütfen detaylı bilgi yazar mısınız cevp bekliyorum lütfenMerhaba arkadaşlar,
Bende dün arı sütü ve polen aldım eşim bugün bal getirecek bende başlıcam inş kullanıp faydasını gören var mı? Ve hayıt tohumu da aldım Civan perçemi çayı verdi aktar onun içinde de var ama içine kat etkisi artar dedi hastanırsam eğer ona da başlıcam (ki inş bat gelmez 2 gün geçti zaten umutla bekliyorum) bunları kullananlar yazarsa çok sevinirim
lütfen detaylı bilgi yazar mısınız cevp bekliyorum lütfen2011 de evlndm.pkoluyum. iki aşılama ve uzun tedavi gördm ama netice alamdm. arı sütü olen bal karışımı nasıl yaptnz ölçüler ne kadardı???? sorununuz neydi sizin ve kaç yıl olmamıştı????
çok tşk ederim..... karışımı derhal alıp uygulayacağım.... buzdolabında muhafaza edeceğiz değil mi??? e dolapta aydınlık vurur ama?msjlarını ynei gördüm hep çalıştığım için bu hafta biraz yoğundum fark etmedim sanırım. ben 3 yıldır evliyim canım 9 aydır korunmuyorduk. karışım ile ilgili cevap yazmıştım sana ama tekrar yazıyım belki buraya da gelip bakan arkadaşlar olur.
ben aktarda yaptırmadım. aktarda küçük kavonazlarda satılan arı sütünü aldım, poleni de 200 gr aldım. bu ölçüler 500 gr bal için dede adam ama balı daha az koyarsan daha etkili olur dedi bende bunları 300 gr bala karıştırdım. metal kaşık değmeyecek kesinlikle. biz porselen bir kaseye koyup porselen bir kaşık ile karıştırıp yedik. üstünü foryo ile sar mutlaka gün ışığı görmemesi gerekiyor. biz günde 1 kaşık yedik eşim sabah yedi ben akşam yedim. sabahları midemi bulandırıyordu. inşallah sana da şifa olur canım.
çok tşk ederim..... karışımı derhal alıp uygulayacağım.... buzdolabında muhafaza edeceğiz değil mi??? e dolapta aydınlık vurur ama?
sizin sorun neydi peki?ben pkoluyumbu arada Rabbim inş kucağınıza almayı nasip eder bebişinzi :*
çok tşk ederim... aminnnnnHayır canım buz dolanına koyma karanlık ve serin bir yere koyman Lazım ben mutfak dolabıma koymuştum. Bizde bir problem yoktu çok şükür amh düşüktü biraz 1.52 ama çok etkilemez demişti doktorum. Amin inş darısı başına Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İyi günler.. Bilmiyorum çocuğunuz oldumu. Bende pko luyum ve yumurtlamıyorum.. Bu ay izmirdeki bir aktara özel olarak yaptırdığım karışım ve balen gor womenı kullanmaya başladkm.. .Yalnız karışımı kişiye özel hazırlıyorlar tahlilleri yolljyorsunjz öyle.. Hamile kalırsam sizede burdan yazarım inşallajçok tşk ederim... aminnnnn![]()
canım hayırlı olsun hamileymişsin. bu karışımla mı gebe kaldınİyi günler.. Bilmiyorum çocuğunuz oldumu. Bende pko luyum ve yumurtlamıyorum.. Bu ay izmirdeki bir aktara özel olarak yaptırdığım karışım ve balen gor womenı kullanmaya başladkm.. .Yalnız karışımı kişiye özel hazırlıyorlar tahlilleri yolljyorsunjz öyle.. Hamile kalırsam sizede burdan yazarım inşallaj
Merhaba ben de bugün aldım balen arı sütü polen kapsül ve hayıt kapsül.acaba gebe kalmaya yardimci olur mu geçen ay yumurta çatlatma iğnesi oldum.ama.gebe kalmadım
Canım herşeyden önce tevekkül et Allah ın izniyle olur ben Allah ın izniyle faydasını gördüğüm e inanıyorum onun yarattığı herşeyde bir şifa vardır şüphesizancak Allah nasip etmemişse ne yaparsak yapalım boş. Soruna gelicek olursam da ben hayıt suyu ve ballı diğer karışımı kullandım kaç kere olmadı farkettim ki gaflete düşmüştüm bilmeden ordan bekliyorum sonra hemen kendime geldim çok şükür hem kullanmaya devam ettim ama hep hep içten dua ettim. Çok şükür bebeğimizi bekliyoruz dualarını eksik etme olur mu sağlıkla sıhhatle sapasağlam kucağıma alayım büyüteyim sağlıkla da inşallah.... Ben her gece tüm isteyen dua eden herkese dua ediyorum Allah ım hazinenden isteyenleri boynu bükük bırakma diye hediye ettiklerininde başta benim bebeğim olaraktan sevincimizi yarıda bırakma diye Allah ım kabul eder inşallah
inşallah yardımcı olabilmişimdir başka sorun varsa yardımcı olmak isterim
olu
Amiiinnn canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun sende en kısa zamanda hayırla bu güzel haber i alırsın inşallahMaşallah inşallah banada faydası olur çok teşekkür ederim güzel açıklaman için rabbim hayırlısi ile kucağına almayı da nasip etsin