Hayıt suyu yardım???

Benim 8 ay olmayınca hsg çektirdim. Çektirdiğim ay rahattım nasılsa tedaviye başlıyorum diye. O ay hamile kaldım. Ondan önceki 8-9 ay bir sürü değişik doktorla kafamı karıştırdım, helak oldum. Hepsi farklı bir şey söylüyordu. Sonunda biri sakin ol dedi. Ondan sonra her şey yoluna girdi.

doktora gittim cnm bnde hiçbir sorun göremedi hsg çektirmedim sadece rahim filmine de önümüzdeki ay baktıracağım eşimde sperm hareket biraz sorunlu çıktı ama olmaz diye bişe demedi doktor hatta gonal f iğne kullandım yumurtalar güzel tepki verdi dedi çocuk sahibi olursun tüp bebekle kesin gibi bişey dedi:KK43: ama hiç bişey kesin değil ki onlarca emeğin boşa gitmesi çıldıracak gibi oluyorum tedaviye başlayacağım sanırım ama tüp yaptırırsam da yumurtalarım olabileceği maksimum kalitede olsun diye birşeyler kullanmak istiyorum

Benim içmediğim ot kalmamıştı. Kendine bu kadar stres yapma ben hergün yeni birşey buluyordum peşpeşe iki tane kayıp yaşayınca anladım gebe kalınca iş bitmiyor sonrası daha zor. Tek yapman gereken stresten uzak dur. İncir kürü yapabilirsin oda yumurta sayı ve kalitesine yardımcı. Yada inciri yağda bekletip yersin. Eşine keçiboynuzu özü tavsiye ederim. Bol fındık kuruyemiş yedir. Birde çakşır otu araştırmanı öneririm erkek için birebir. İnşallah hiç bunlara gerek kalmadan gebe kalırsın hayırlı sağlıklı bir evlada. Sonrasında da kucağına alırsın inşallah. Allah yardımcın olsun.

Tohumu alip kendiniz demleseniz iyi olur hazir su şeklinde mi satılıyor aldginiz em iyisi kendinizin yapmasi... ama demleme şeklinde yapacaksınız onuda kullandım herlade onceden cok sey yapmıştım karistiyorum simdi

Sen bilirsin canım araştırmadan içme ama

siz civanperçemi , aslanpençesi , hayıt otunu birlikte mi kullanmıştınız bir zararı oldu mu?
bende aslanpençesi ile hayıt otunu gün içerisinde kullanmayı düşünüyorum bir yan etkisi olur mu prolaktin hormonum yüksek bunu düşürmek için içsem ?

siz civanperçemi , aslanpençesi , hayıt otunu birlikte mi kullanmıştınız bir zararı oldu mu?
bende aslanpençesi ile hayıt otunu gün içerisinde kullanmayı düşünüyorum bir yan etkisi olur mu prolaktin hormonum yüksek bunu düşürmek için içsem ?

Evet üçünü karştrdm acı oldu ama balöa tatlandırdm bazen c.perçemiyle a.pençesini birlikte içip sonrasında hayıt tohumunu ezip demleyip içtim.

Ben tohumunu kullandım demlendirip ılıyınca içmiştim.

Prolaktin için dostinex vermedi mi doktor?

Dostinex verdi ama ilk gittiğim de 39 du dostinexi kullandım daha sonra ikinci gisisim
Evet üçünü karştrdm acı oldu ama balöa tatlandırdm bazen c.perçemiyle a.pençesini birlikte içip

sonrasında hayıt tohumunu ezip demleyip içtim.

Ben tohumunu kullandım demlendirip ılıyınca içmiştim.

Prolaktin için dostinex vermedi mi doktor?

Verdi canım ama gittikçe yukseliyor düşmüyor emar istedi doktor hipofiz bezi tümörü çıktı bende tedaviyi bıraktım gitmedim bir daha

Dostinex verdi ama ilk gittiğim de 39 du dostinexi kullandım daha sonra ikinci gisisim

Verdi canım ama gittikçe yukseliyor düşmüyor emar istedi doktor hipofiz bezi tümörü çıktı bende tedaviyi bıraktım gitmedim bir daha
Neden gtmedın ne gereklıyse yapsınlar canım çok gecmiş olsun

Ayy hiç bilmiyorum canım tedavisi falan yok mu?

Eşim üniversite hastanesinde çalışıyor dün beyin cerrahina göstermiş sonuçlarımı o bölüm bakmıyor normalde ama ilaçla tedavi olabilecegimi söylemiş tatil dönüşü inşallah endokrinoloji uzmanına gidip tedaviye başlayacağız inşallah

Eşim üniversite hastanesinde çalışıyor dün beyin cerrahina göstermiş sonuçlarımı o bölüm bakmıyor normalde ama ilaçla tedavi olabilecegimi söylemiş tatil dönüşü inşallah endokrinoloji uzmanına gidip tedaviye başlayacağız inşallah
İnşallah canım Allah yardımcın olsun♡

Kızlar hayıt suyunun ne kadar faydalı olduğunu birebir tecrübelerimden örnek verilecek sizlere ilk evlendiğimden beri adet düzensizliğim var hayıt suyu ile prolaktin fsh ve yumurtlama gibi sorunlarıma çare oldu bir ay kullandım ve hamile kaldım doktorlarım bile bunun mümkün olmayacağını düşünüyorlardı fsh tavan yapmıştı ikinci çoçuğumda da aynı şekilde kullandım ve hamileyim suanda mutlaka denemenizi tavsiye ederim çok faydasını göreceksiniz

hayıt suyu rahim için çok faydalıdır, m.ö 450 den, hipokrat zamanından beri rahim için kullanılan bir bitkidir hayıt..
ben de çok kullandım, özellikle hormonları düzene sokar...
benim anlamadığım hiç bir sorun yoksa neden tüp bebek dendi? doğal yoldan olmama sebebini nasıl açıkladı doktorunuz? neden hemen tüp bebeğe yönlendirildiniz?

eşinize keçiboynuzu suyu kaynatıp içirebilir ya da keçiboynuzu pekmezi yedirebilirsiniz, bir de ilişki öncesi 30 dk önce içilen sade nescafenin de sperm hareketliliğini arttırdığı söyleniyor..

rahim filminizi çektirin tabi ki mutlaka, yapışıklık varsa açılacaktır. Allah yardımcınız olsun, inşallah bir an önce hamilelik haberinizi paylaşırsınız...

yumurta kalitesi için tüp bebek merkezlerinin önerdiği vitamin takviyeleri oluyor, onun yanı sıra kuru incir kürü, arı sütü bal polen kaliteyi arttırıcı diyorlar..

oyy ne çok şey denedim 2 yılda, denemediğim hiç bir şey kalmamış..sonuç mu? 5 gebelik ama maalesef sağlıklı doğum yok :KK43:
cnm bnde dün aldım hayıt suyunu bnm fsh 16 2 yıldır olmuyor bebişim hormonları düzenler mi acaba dktor yumurta tembelliği var dedi 4 ay cyclo progynova kullandım 2 ayda klomen + catlatma ignesi ama sonuc yok daha snra doktorum gtti zaten dün baska doktora gttim tekrar hormon tahlili istedi bilemiyorum bnm adetlerimde düzenli bana ne kadar yardımcı olur acaba aktar iyiki gelmişsin dedi bna bi yardımcı olsanız fsh ı düşürür mü acaba

Kızlar hayıt suyunun ne kadar faydalı olduğunu birebir tecrübelerimden örnek verilecek sizlere ilk evlendiğimden beri adet düzensizliğim var hayıt suyu ile prolaktin fsh ve yumurtlama gibi sorunlarıma çare oldu bir ay kullandım ve hamile kaldım doktorlarım bile bunun mümkün olmayacağını düşünüyorlardı fsh tavan yapmıştı ikinci çoçuğumda da aynı şekilde kullandım ve hamileyim suanda mutlaka denemenizi tavsiye ederim çok faydasını göreceksiniz
bnm fsh de 16 cnm ozamn düsürüyor mu fsh yi ki ?

hormonları dengeliyor cnm ben fsh için testeredişli aslanpenceside kullanmıştım ama sadece hayıtı kullansanda faydasını göreceksin inş

Back
X