Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar hayıt suyunun ne kadar faydalı olduğunu birebir tecrübelerimden örnek verilecek sizlere ilk evlendiğimden beri adet düzensizliğim var hayıt suyu ile prolaktin fsh ve yumurtlama gibi sorunlarıma çare oldu bir ay kullandım ve hamile kaldım doktorlarım bile bunun mümkün olmayacağını düşünüyorlardı fsh tavan yapmıştı ikinci çoçuğumda da aynı şekilde kullandım ve hamileyim suanda mutlaka denemenizi tavsiye ederim çok faydasını göreceksiniz
Merhaba bende Hayıt suyu hakkında bilgi alabilir miyim sizden tohumu kaynatip öyle mi ictiniz günde kaç kere aç mi tok mu bide adetin kaçıncı günü başlayıp kaç gün ictiniz çok soru sordum hakkınızı helal edin
Merhaba bende Hayıt suyu hakkında bilgi alabilir miyim sizden tohumu kaynatip öyle mi ictiniz günde kaç kere aç mi tok mu bide adetin kaçıncı günü başlayıp kaç gün ictiniz çok soru sordum hakkınızı helal edin
mrb cnm hazır hayıt suyu aldım mecitefendi .adetin ertesi gün başladım sabah akşam içtim en az 3 ay kullanman gerekiyor .
bir çaybardağına çay demi kadar hayıt suyu geri kalan kısmınıda su ile tamamlayıp sabah akşam günde iki kez içtim bir ayda etki etti cok şükür bana inş size de kısa sürede fayda sağlar. adetli iken bi hafta ara ver devam et . aç tok fark etmez aklıma ne zaman geldiyse içtim
mrb cnm hazır hayıt suyu aldım mecitefendi .adetin ertesi gün başladım sabah akşam içtim en az 3 ay kullanman gerekiyor .
bir çaybardağına çay demi kadar hayıt suyu geri kalan kısmınıda su ile tamamlayıp sabah akşam günde iki kez içtim bir ayda etki etti cok şükür bana inş size de kısa sürede fayda sağlar. adetli iken bi hafta ara ver devam et . aç tok fark etmez aklıma ne zaman geldiyse içtim
kızlar aktardan hayıt suyu aldım çocuğu olmayanlar kadınlar kullanıyor dedi bir umut işte ne duysak yapıyoruz bileniniz fikir sahibi olanınız var mı benim düzgün olan hormonlarımı daha da bozar mı tam olarak neye iyi geliyor