Hayıt suyu.. ?

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.995
5.205
398
Kızlar hayıt suyu ile hamile kalanları cok duydum cok okudum fakat merak ettiğim bir kaç sorum var bilenler kullananlar cevap verebilirmi? Netten araştırmalar yaptım bulamadım birde hazır olanı alıp kullanacağım su ile karıştırp sorularım şunlar..

1) hayıt suyu tam olarak ne zaman başlamalı yani regl in kaçını günü

2)kaç gün kullanılmalı mesela bir ay kullandım ya hamile kalırsam zararı olur mu acaba?

Teşekkür ederim şimdiden

Ben almistim boyle tohum gibi birsey.
Hormonlarimi dengelemesi icin.
Biraz ezerek cayini demlemek gerekiyormus.
Aksamlari ictim bi muddet sonra biraktim.
1 ay kullanin birkac gun ara verin.
Özel bir kullaniş sekli duymadim acikcasi.

Hazir sisede olanlari var..kullanimida gelince bir cay bardagina meyvesuyu gibi tadiyerinde olan birseyle karistirip iciyordum günde 1 kez..fsh dusuruyor..

Aldığın yere de sorabilirsin onlar bilgi veriyorlar diye biliyorum inşallah tez vakitte nasip etsin bebeğini sana Rabbim

ben içmiştim şimdi yeniden içmeye başladım hazır satılanlardan kullandım. Çay bardağının dörtte birine kadar doldurup üzerini su ile tamamlayıp sabah akşam içiyorum fsh düşürdüğü ve adetleri düzenlediği söyleniyor ve evt kullanıp hamile kalanlar olmuş.

Etkili olması için üç ay düzenli kullanılması lazımmış okuduğum kadarı ile yan etkisi yok kullandığın sırada hamile kalırsan bırakıyorsun içmiyorsun ben işe yarasın yaramasın içiyorum çünkü kadınlar için faydalı bir bitki tabi yine içinde soru işareti varsa doktora da danışabilirsin inşallah sana faydası olur.

ben içmiştim şimdi yeniden içmeye başladım hazır satılanlardan kullandım. Çay bardağının dörtte birine kadar doldurup üzerini su ile tamamlayıp sabah akşam içiyorum fsh düşürdüğü ve adetleri düzenlediği söyleniyor ve evt kullanıp hamile kalanlar olmuş.

Etkili olması için üç ay düzenli kullanılması lazımmış okuduğum kadarı ile yan etkisi yok kullandığın sırada hamile kalırsan bırakıyorsun içmiyorsun ben işe yarasın yaramasın içiyorum çünkü kadınlar için faydalı bir bitki tabi yine içinde soru işareti varsa doktora da danışabilirsin inşallah sana faydası olur.

Teşekkür ederim bende hazır olandan alıcam ins. Regl in kaçıncı günü başlanıyor acaba

Kızlar hayıt suyu ile hamile kalanları cok duydum cok okudum fakat merak ettiğim bir kaç sorum var bilenler kullananlar cevap verebilirmi? Netten araştırmalar yaptım bulamadım birde hazır olanı alıp kullanacağım su ile karıştırp sorularım şunlar..

2)kaç gün kullanılmalı mesela bir ay kullandım ya hamile kalırsam zararı olur mu acaba?

Teşekkür ederim şimdiden
Suyu üstüne bastım

Teşekkür ederim şimdiden[/QUOTE
cnn benim ben hayır suyu içeren hamis kaldım.hemde 6 yilimda.adetin son günü basliyordum ben yumurtlamaya kadar günde iki bardak şu bardağı içiyordum.sabah kahvaltıdan sonra akşam yemeğinden sonra.aktardan almıştım çay kaşığı ile ezip bir çay kaşığı kadar kaynayıp dwmlwyip içiyordum baya bir icmistim yani bir kaç ay.ben hayırla beraber cevizici fındık içi bal da yemistim.ve çok dikkatli yaptım aksatmadan o ay doğal yolla hamistim.
Dr bana yumurtlama takibi yaptimami söyledi bende o ay hem famera kullandım hemde hayit suyu ve ceviz fındık bal ve üç y umurtam oluştu 20 cM di hepsi sok olmuştum.ilk kez bu kadar çok yumurta ve sadece famera kullanmistim.hamile kalmıştım ama düşük oldu peşinden iki ay sonra yine hamile kaldım doğal yolla kizim bir yaşında basuucmda uyuyor besiginde.
Allahım sana ve tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar versin tez zamanda..
Bu kur çok ise yariyor esinede iliskinoncesi aci bir türk kahvesi icir ayaklarının altına yastık köy yarım saat yat ve sabah yıkan.inşallah hamile kalır bebeğini kucagin alırsın cnm

Ben kullandim ama hamilelik icin degildi.Tohum gibi aliyorsun sonra havanda dovuyorsun ama ben hic fayda gormedim sahsen.Arkadasim da fayda gormus.Hamilelik icin sogan suyu cok faydali her seyi temizliyor sabun gibi adeta.Zaten 2 3 gun kullandiktan sonra akinti geliyor butun iltihap,enfeksiyon her seyi sokuyor

Hayıt tohumunu duymuştum. Ama kullanmadım. Bitkide olsa etkeni kimyasal. Heleki ilaç kullanıyorsanız muhakkak işinin ehline danışın.

Hayirlt suyu tam olarak nedir nelerde kullanilir bilmiyorum ancak sunu biliyorum. Östrojeni arttiran bir bitki imis. Miyom kist gibi yan etkileri olabiliyormus asiri kullanimlarda

Back
X