Hayıt suyu.. ?

en sonmsj kasım ayında yazılmış ama olsun ben yinede yazmak istedim bende hayıt suyundan aldım birkaç gündğr kullanıyorum nette araştırdığım kadarıyla adetin şu günü başla yada bittikten sonra başla demiyor adet ağrısına çok iyi geliyormuş bu arada ben sabah akşam çeyrek çaybardağı koyup üzerine su koyarak içiyorum inşallah faydası olur benim hormonlar normal gözüküyor bu arada ben gebelik için başladım.
 
Kızlar hayıt suyu ile hamile kalanları cok duydum cok okudum fakat merak ettiğim bir kaç sorum var bilenler kullananlar cevap verebilirmi? Netten araştırmalar yaptım bulamadım birde hazır olanı alıp kullanacağım su ile karıştırp sorularım şunlar..

1) hayıt suyu tam olarak ne zaman başlamalı yani regl in kaçını günü

2)kaç gün kullanılmalı mesela bir ay kullandım ya hamile kalırsam zararı olur mu acaba?

Teşekkür ederim şimdiden
Size faydası oldu mu
 
yaşadığım yerde hayıt bitkisi var etkilerinide duyunca topladım ama kurutmam mı lazım taze haliyle olur mu bilemiyorum :KK43: sizden bilen var mı acaba? bu arada reglim bitmek üzere soğan kürüne başlamayı düşünüyorum aynı anda hayıtıda kullansak sorun yaratır mı sizce bilginiz var mı?
Faydası oldu mu size
 
Back
X