Gebeliğe Hazırlık Hayıt, testere dişli aslan pençesi kurlerini deneyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi aytug
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aytug

Kün ve yekün 🤰Rabbim sana çok şükür
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
713
261
103
Yaklaşık 15 gündürlü hayıt ve testere dişli aslan pençesi ni kullanıyorum. Birkaç gündürlü beyaz akıntı olmaya başladı halada devam ediyor ve sivilceler de çıkmaya başladı çenemde daha önce kullananlar da böyle belirtiler olmuş muydu🤔🤔

Yaklaşık 15 gündürlü hayıt ve testere dişli aslan pençesi ni kullanıyorum. Birkaç gündürlü beyaz akıntı olmaya başladı halada devam ediyor ve sivilceler de çıkmaya başladı çenemde daha önce kullananlar da böyle belirtiler olmuş muydu🤔🤔
ne için kullanıyorsun bunları bence kullanma çünkü bende kullandım bi değeri düşürürken değerlerini yükseltiyorlar

Naptınız bende içmeye basladim sizde ise yaradı mi

Bende kullanıyorum 20 günü geçmiştir . Pko icin ben kullanıyorum
Ayrıca doğurganlık günleri hariç civan perçemi de kullanıyorum.

Bende pko dan çok akne ve başka şeyler var. Ama henüz onları geçirdiğini görmedim.
İnofoliccombi denicem ins pko icn

Naptınız bende içmeye basladim sizde ise yaradı mi
Hala devam ediyorum . Şimdi soğan kürüne başladım tekrar 10 gün kadar . Soğan kürü den sonrada bitki karışımı icecem ondan sonra bitmiş olacak.tahlilleride o zaman yaptiracam

Hala devam ediyorum . Şimdi soğan kürüne başladım tekrar 10 gün kadar . Soğan kürü den sonrada bitki karışımı icecem ondan sonra bitmiş olacak.tahlilleride o zaman yaptiracam
Ben adet olmadan başladım geçti zaten adetim bakalım. Bi hafta oldu aslanpencesi ada çayı bide hayıt otu içiyorum. Yarin firsat bulursam doktora gidip tahlil yapcam. Bakalim nasil sonuclar

Ben adet olmadan başladım geçti zaten adetim bakalım. Bi hafta oldu aslanpencesi ada çayı bide hayıt otu içiyorum. Yarin firsat bulursam doktora gidip tahlil yapcam. Bakalim nasil sonuclar
Sonuçlar ne durumda peki

Sonuçlar ne durumda peki
Testte doktor sknti yok herşey güzel dedi ama pco tüylenme ve geç adet olmadan kaynaklı var. Değerler iyi bunlar için ilaç veremem beslenme şeklini değiştir dedi karbonhidratlı ürünlerden uzak dur dedi

Merhabalar, Soğan kürünü nekadar kullandınız

Yumurtlama gününe kadar kullandim diye hatırlıyorum canım

Back
X