- 23 Mart 2024
- 386
- 117
- 23
- Konu Sahibi merakettiklerim123
-
Ben çayından verim alamadım hayıt otu macunu kullandım 1.5 ay içinde gebelik oluştu PCOS vardıMerhabalar,
Amh 0,66 fsh 12..
fsh düşürmek için hayıt otu aldım. Her gün bir kupa içmeyi planlıyorum 2. Tüp bebek transferime kadar
Hayıt otu çayı içip de faydasını gören oldu mu?
QEnzim10
Omega 3
D3k2
Folikasite de başladım.
Kısmet olursa eylülde 2. Tüp bebek yaptıracağım.
Merhaba bende nihalin bahçesinden aldım pcosum inşallah bende kalırım bu macun sayesinde hamile sizin hormonlarınız nasıldı adetleriniz düzenlimiydiBen çayından verim alamadım hayıt otu macunu kullandım 1.5 ay içinde gebelik oluştu PCOS vardı
Merhabalar bende nihalin bahçesinden hayıt macunu sipariş verdim pcosum var siz kullanmaya başladıktan sonra ne zaman hamile kaldınız. Tavsiye eder misiniz macunuBen çayından verim alamadım hayıt otu macunu kullandım 1.5 ay içinde gebelik oluştu PCOS vardı
Merhabalar bende nihalin bahçesinden hayıt macunu sipariş verdim pcosum var tavsiye eder misiniz macunu
Merhaba benimde amh 0,52 fsh 16 doktorum bana bir tatlı kaşığını dövüp bala karıştırarak sabah akşam birer kaşık yememi söyledi bende yeni başladım bakalımMerhabalar,
Amh 0,66 fsh 12..
fsh düşürmek için hayıt otu aldım. Her gün bir kupa içmeyi planlıyorum 2. Tüp bebek transferime kadar
Hayıt otu çayı içip de faydasını gören oldu mu?
QEnzim10
Omega 3
D3k2
Folikasite de başladım.
Kısmet olursa eylülde 2. Tüp bebek yaptıracağım.
Doktor mu tavsiye ettiMerhaba benimde amh 0,52 fsh 16 doktorum bana bir tatlı kaşığını dövüp bala karıştırarak sabah akşam birer kaşık yememi söyledi bende yeni başladım bakalım
Evet valla tavsiye etmişti o ay fsh düşmüştü 10 olmuştu ama amh da 0,43 e düşmüş ondan kaynaklı mı bilmiyorumDoktor mu tavsiye ettitahlil Sonuç ne oldu canım
Doktorlar genelde karşı çıkardı. Bende aldım bi macun. E2 yüksek gelmişEvet valla tavsiye etmişti o ay fsh düşmüştü 10 olmuştu ama amh da 0,43 e düşmüş ondan kaynaklı mı bilmiyorum
Benimde bu ay mesela 7 folikül göründü ama bir tanesi diğerlerinden büyükmüş onların önüne geçmiş estrofem verdi bakalımDoktorlar genelde karşı çıkardı. Bende aldım bi macun. E2 yüksek gelmiş
E2 kaç çıkmışBenimde bu ay mesela 7 folikül göründü ama bir tanesi diğerlerinden büyükmüş onların önüne geçmiş estrofem verdi bakalım
Ölçülmedi sadece 11 mm yumurtan dediE2 kaç çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?