hayıt tohumu,civan perçemi,aslan pen.ve glifor hapııı ....yardımınıza ihtiyacım var:(

gull44

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2012
28
0
16
Zonguldak
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bugün..ve hemen sıkıntımı sizinle paylaşmak istedim.1,5 senelik evliyim ve yılalrdır nerydese 5 senedir.yasminle geçti ömrrüm ve evlendim yasmini bıraktım..çünki artık bi bebegim olsun istiodum..ama yasmini bırakınca pc oldugum içinde adetlerim düzensiz olmaya başladı en son 2 ekimde oldum ve halen olmadım testeer falan hep negatif .internette araştırma sonucunda hayıt,aslanpen.civan perçemini çmeye başadım aç karnına sabah ve akşam 5.ci günüm ama bi yandanda doktor glifor verdi 850 mg günde 1 adet onuda içiorum..benim durumumda olan varmı arkadaşlarım..içimi rahatlatıcak bişey duymak isitorum..inşallah böle haplar bitkiler bünyemi bozmam.ama evladım için herşeyi yapıcam başka carem yok(

Hayıt çayı ve civanperçemi çayı bende kullandım ve hemen hamile kaldım ben doğum kontrol hapı hiç kullanmamıştım.Bebek düşünmeye başlayınca sadece hızlandırmak istemiştim çok faydası oldu.Hormonları düzenliyor hayıt çayı içmeye devam et bence ben içtiğim ay dr gittim ve yumurtamın çok iyi geliştiğini öğrenmiştim ve o ay hamile kaldım.Bir de bal çörek otu tarçın karışımı ye.Eşine de evicap vitamin alabilirsin.Umarım en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşarsın.

amin cnm bnm inşallah..cnm eşime bol bol polen yediriyorum .adet olduktan sonra hemen tarçın bal çörek otuna başlıycaktım...herşeyi deniorum aklıma soğan suyunuda yapmak var ama bilmiorum ne yapıcam. bu aralar kasıklarımda hafifitn agrılar oluyor sanırım yumurtam oluşuo:))ALLAHIM hepimise bu mutluluğu yaşatsın en kısa zmanda....

canım hayıt çayı ve civanperçemini ne zaman içmek gerekiyor, adet döneminde mi? bir de sallamaçay olanlardan mı yoksa aktardan mı alıyoruz bunu. bende adet olamama, adet düzensizliği gibi bi sorun yok ama yinede kullansam bir zararı olur mu acaba. şimdilik adaçayı içiyorum ama civanperçemi kadar etkili midir acaba

Ben de hayit tohumu icmistim 1-2 ay kadr ictim sonra hamile kalmistim. Gerci benim tiroid sorunum vardi o yuzden olmuyodu ama o sirada tiroid hapi da kullandim.. Ama hayitin cok iyi geldigini biliyorum. Allah isteyen herkse hayirli bi ewlat nsip etsin cok aratmasın insallah..

RABBİM inşallah bizlerede nasip eder burdan hamileyisss die haykırmayı:))çok mutlu oluorum böle bi şekilde hamile kalıp evlat hasreti son eren arkadaşlara...RABBİM aralık ayına hamiş girmeyi nasip etsin inşallah hepimize:)

mrh canım bende yeni katıldım bendede aynı hastalık war kendimi bldim bileli desolett kullandım evlenincede bıraktım cocuk için ama yumurta tembelliği oldugu için adet olamıyorum suan civanpercemi içiyorum adet olmak için ama ben morelimi hiç bozmuyorum dert weren rabbim şifasınıda weriri bebek için hiç süphen olmasın rabbim vakti saati geldimi seni kavusturur bebegine

canım ben de aynı durumdayım,bekarım ama pko luyum bu yüzden 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım,2 bçk ay önce bıraktım ve adet olamıyorum şimdi,hayıt otuna başladım bir haftadır,civan perçemi ve adaçayı da içiyorum.Bugün eczaneye danıştım doğum kontrol hapını bırakınca 1 yıla kadar düzensizlik sürebiliyomuş ama sonra vücut eski haline dönüyomş

cnm bence soğan suyu kürüne başla ben bekarken annemi dinleseydim belki şuan bu durumlarda olmıycaktım...bende içorum onlardan ama halen aynıyım ve yarın doktora gidiorum gliforu kesip soğan suyuna başlamak istedigimi söyliycem..ama bence sende soğanuyunu uygula cnm pco hastalığına iyi gelmiş artık araştıra araştıra prof oldum çıktım vallaa...:)

öncelikle korkmanıza hiç gerek yok. ben 12 yıl boyunca yasmin kullandım. çünkü küçüklüğümden beri pco hastasıyım. glifor u yaklaşık 1 sene kullandıktan sonra regl niz ve yumurtlamanız düzene giriyor. soğan kürü de uyguladım 4 ay kadar. inanın onunda etkisi olduğunu düşünüyorum. Gliforu doktorum bana ilk 1 hafta 1 adet sonraki süreçte sabah akşam olarak vermişti ki prospektüsünde de o şekilde yazar. bu arada eğer kilo fazlanız varsa onada dikkat etmeniz gerekli. çünkü ben bu tedavi esnasında spor ve diyetle 10 kilo verdim. Çok şükür şu an her şeyim düzenli. umarın en kısa sürede sizinde rayına oturur :44:

cnm soğan suyu içerken gliforuda içtinmii..ben soğan suyn başladım bugün 7 günüm ..ama gliforu şuan için bıraktım kokrtum bişey olucak die...ama acayip kasık agrım var ve özellikle bugün sanki bıçak saplıyorlamrış gibi oldum bi 3 dak sürüp bitti...artık hasta olmak isitorum yaa

Herkese merhaba
Ben yeni üye oldum 1973 dogumluyum yani 40 yasındayım 23 yasımdan beri duzensiz adet görüyorum çok sefer kontrol oldum testler yapıldı ilaclar kullandım ama bu yasıma kadar duzelmedi
Son 3 yıldır ilaç almayı bıraktıgımda adet görmemeye basladım doktoruma menapoza mı giriyorum diye sordugumda hayır gayet iyi gorunuyosunuz dedi...
Bu arada netten arastırmaya basladım tavşancıl otu diye bir otun iyi geldıgını duydum ,komsum aktara giderek sordum ,o bana tavsancıl otunu bılmedıgını neden istedigimi sordu bende bayan olmasını avantaj olarak gorup anlattım sorunumu
bana lokman aktar civan percemi tozunu verdı ,gunde 3 fıncan tok karnına icmen gerek dedı ,ben ıcmeye basladı hali hazır da ilacımda bıtmek uzereydı ,neyse adet oldum içmeye devam ettim hıc kacırmadım ama duzenli ıctım 21 aralıkda olmam gerekıyo dıye hesaplıyorum ama umudum yok ve ben 22 aralıkda adet oldum aktarıma gıttım ne kadar devam edıcem dedım valla en az 6 ay devam etsen ıyı olur abla dedı
Daha önce hiç bebek yapmayı denemedim simdi tekrar evlendim ve bebek yapmak istiyorum ins gec kalmamısımdır
Bunu sizlerle paylasmak istedim ,üye olmamamın sebebi buydu... :)

merhaba. aynı druumun içindeyiz malasef bende en son 2 ekimde oldum ve halae tık yok ..soğan suyu dediler onuda yaptım oda dün bitti..civan perçemi adlım onuda içtim ama çok düzenli degil bi kaç gün...ve en son dünb doktordan adet söktürücü aldım şimdi bi hafta bekleyip onunla olucam.çünki bunalımdyaım resmen sıkıntıdan patlıycam(ne kötü bişimiş yaa bebek isterken şimdiide hasta olayım die RABBİME du aediyorum .inşallah sizde bi an önce şifa bulursunuz ....

Merhaba
valla cok ılac denedım(kendıme gore tabı:) ) ama dedıgım gıbı ıcmekten vazgecme ve kesınlıkle duzenlı ıc emınım faydasını goruceksın cıvan percemı doga da kendı kendıne yetısen bır bıtkı yanı bır yan etkısı olucagını sanmıyorum onun ıcın benım tercıhım cıvan percemınden yana
ıns en kısa surede sıfa sana sevgı ile gelir
sevgılerımle... :)

selam hsgledin ..
civanperçemini bende arada bir içiyorum, ilk bi zorlanmıstım içmeye, ama simdi alıstım ..hatta canım isteyereket içiyorum simdilerde tadını içe içe beğendimm.. arada bir içtiğim için ne derece bana faydası oluyor bilmiyorum.hatat aktardan aldığım civanperçeminin içinde bikaç bitki karısımlı bir kavanoz..içinde kırk kilit otu, aslanpencesi, lavanta,mersin yapraığı, tarçın, elma , portakal çiçeği, kantaron gibi bitki karısımı..
ama ablam demisti, hamile kaldığını bilmedren içersen, bebeğe zararlıymıs.,.bunu da tam olarak nasıl blicez ki ?

ama hayıt suyunu yeni aldım, ve adetim bitince içmeyi düsünüyorum, ve günde ne kadar içsem yararlı olur ?

selam kızlar ..
civan perçemini deminde üsteki msjımda anlattığım gibi çok fazla kullanmadım ama, yaklasık 2 aydır çok nadir arada içtim.. ne kadar faydasını gördüm bilmiyorum..

ve son ki okuduklarımda bu hayıt suyunu çok gördüm..
siz nasıl kullandınız, günde ne kadar yazar mısınız ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…