bende başladım canım hayıta 4 gün oldu bende de pko var fsh 22 sizde nasıl işe yaradımıtadı kötü değil.aktarlarda baharatçılarda var.ben 3 tl hyıt tohumu alıyorum.genelde.1 su bardağı kaynatıp.içine 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu atıyorum ağzını kapatıp soğumasını bekliyorum.sabah akşam yemeklerden sonra içiyorum.ramazan olmadn öncede sabah evde haızrlayıp öğlen de içiyordum.ben günde 3 kere içiyorum.sabah akşamda yapılabilir.tadı kötü değil.hayıtı bırakmamak lazım bence
ben de pcoyum.Hayıt ben de işe yaradı.İlk ay adet oldum.2.ay ise hamile kaldım.Canım ben de işe yaradı.Umarım sende de yarar.
canım çok teşekkür ederim ama ben bişi duydum sanada söylim yumurtlama zamanı içmeyin diye yazıyodu gebelie engel olurmuş ondan sordum yumurtladığımızı nasıl anlıcaz işte onu bilmiyomhergün iç sabah akşam zararı yok hiç bırakma.1su bardağı kaynar suya 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu koy.1 kaç dak. demle sonra ılımasını bekle süz ve iç canım ben öyle yapıyorum.hiçte bırakmıcam.inş. hormonlarımı da düzeltecek
tadı kötü değil.aktarlarda baharatçılarda var.ben 3 tl hyıt tohumu alıyorum.genelde.1 su bardağı kaynatıp.içine 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu atıyorum ağzını kapatıp soğumasını bekliyorum.sabah akşam yemeklerden sonra içiyorum.ramazan olmadn öncede sabah evde haızrlayıp öğlen de içiyordum.ben günde 3 kere içiyorum.sabah akşamda yapılabilir.tadı kötü değil.hayıtı bırakmamak lazım bence
adetlerin düzenliyse 11-13-15-17-19. günlerde yumurtlama oluyor sanırım.öyle düşün.ben adet olamadığım için bilemiyorum.o yüzden ara vermeden içiyorum artık allah yardımcım olsun.bebek olursa korusun onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?