hamra86 mrhb i byrmlar,ben hayit otunu kullanıyorum, faydasını gördüm fsh değerim şubat 2009 'di 56 idi, hayit içerek nisan 2009 'da 18 'e düşürdüm, ramazan da oruç tutarken bıraktım ozaman değerim birden yüksekdi, hayit otuna başlaşlayınca düzenli olarak sabırla uzun süre içmek lazımmış, eğer bırakırsan eski değerinden dahada gerileme oluyormuş, eğer kullanıyorsan sabret sakın sıkılma ,bence takibiki,ramazandan sonra ben tekrar başladım,benim değerim şuan çok yüksek ama allahın izniyle düşereceğime inanıyorum, allahın izniyle hepimizin bebişleri olacaz canım
bebişçim devam ediyorum kürüme.10 ggün oldu bugün işte geriye 15 gün kaldı.
yalnız ben 1 haftalığına izne çıkıyorum yarından itibaren yokum arkadaşlar daha sonra gelince konuşuruz.ama henüz ultrasona girmiş olmam sanırım.muhakkak haber vericem size.akıntımlarım çoğaldı inş. bunlar yumurtlama akıntılarıdır kısmet görücez inş.
bebişçim devam ediyorum kürüme.10 ggün oldu bugün işte geriye 15 gün kaldı.
yalnız ben 1 haftalığına izne çıkıyorum yarından itibaren yokum arkadaşlar daha sonra gelince konuşuruz.ama henüz ultrasona girmiş olmam sanırım.muhakkak haber vericem size.akıntımlarım çoğaldı inş. bunlar yumurtlama akıntılarıdır kısmet görücez inş.
slm hayıt tohumunu ben de kullanıyorum pkoluyum.değerlerim çok yüksek değildi ama yine de işe yaradı adetim uzun sürüyordu şimdi 5-7 gün arası.
Arkadaşım mrh, izin bitti herhalde, umarım güzel geçmiştir, sana birşey soracaktım ,kaç aydır adet olamıyorsun canım , benim tam 4 ay oldu ,adet olmadığım ,otlar, incir ve havuç kürü uğraşıyorum işte arkadaşım inşallah adet olurum ve fsh değerim düşer
canım sen cyclo kullanmıyormuydn.yanlış mı hatırlıyorum.
bebişcim evet izin btti geldim incir kürüm 16 sında bitiyor sonra ultrasona giricem.cyclo dün bitti ben 4 aydır falan hep cyclo içiyorum.bakalım bu sefer yumoşlar görülecekmi incir yaptım hiç aksatmadn.25 gün tamamlamış olucam 16 sında.valla ben hiç adet olmıyorum 1.5 2 senedir bir kere ocakta kendim oldum ondan sonra olmadım fsh yüksek benim kısmet bakalım artık
bebişcim evet izin btti geldim incir kürüm 16 sında bitiyor sonra ultrasona giricem.cyclo dün bitti ben 4 aydır falan hep cyclo içiyorum.bakalım bu sefer yumoşlar görülecekmi incir yaptım hiç aksatmadn.25 gün tamamlamış olucam 16 sında.valla ben hiç adet olmıyorum 1.5 2 senedir bir kere ocakta kendim oldum ondan sonra olmadım fsh yüksek benim kısmet bakalım artık
hanımlar prolaktini ölctürdüm 105 cıktıbir aydır hayıt iciyorum ilacsız günde bir bardak hic faydası olmamış ( doktor emar istedi tekrar. cuma cektiricem dua edin ne olur (
canım günde 2-3 bardak aç karna içiliyor ve kullandığın hayıt iyimi bu da önemli
Ben sadece bir bardak iciyordum. Hayıtın suyunu iciyorum su üstünde mecit efendi yazan... Siz hangisini kullanıyorsunuz? Ben 5 aydır evliyim simdi cocuk düşünmüyoruz ama bi kac ay sonra olabilir acaba prolaktin sorun olur mu? Yani herkeste mi oluyor?
Ben gec cevap yazabilirim kusura bakmayın her zaman nete giremiyorum ama cevaplarınızı takip ediyorum girince... inş hipofizde timör cıkmaz. tsh 8 cıktı oda ordan yönetildiği icin oda yüksek(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?