- 18 Şubat 2014
- 73
- 11
- 18
- 35
- Konu Sahibi askim_0277
-
Arkadaslarrr yaklasik bir aydir hayit iciyorum ... bunu icip hamile kalan varmi .. ictikten sonra ne kadar surede hamile kaldiniz... insallah bende fayda etmistir adetime bir hafta var goguslerim hasaslasti kasik batmasi ve hafif bel agrisi var
Canim ben varim. Hayit hapi ictim yalniz, otunu falan icemezdim zaten tadindan dolayi. Hayiti kullandigim ay hamile kaldim. Bu yazdigin belirtiler bende de vardi. Adetime 1 gun kala dayanamadim test yaptım pozitif cikti. 5 haftaligim cok şükür. Yalniz gebe oldugunu öğrenince birakmalisin hayiti
nasıl kullandınız, adetin kaçıncı günü başlayıp kaç gün ne miktarda içtiniz? ayrıca ne zamandır hamile kalamıyordunuz?
Arkadaslarrr yaklasik bir aydir hayit iciyorum ... bunu icip hamile kalan varmi .. ictikten sonra ne kadar surede hamile kaldiniz... insallah bende fayda etmistir adetime bir hafta var goguslerim hasaslasti kasik batmasi ve hafif bel agrisi var
Sadece hapı ictim çünkü pko sorunum yoktu. Sadece prolaktin (süt hormonum) yuksekti buda gebeliğe engeldi. O sebeple sadece hap içtim. Pko olanlar cesitli kürler yapiyolar bildigim kadar
tatlim bu hapin ismi ne? ve nereden aldin
yani bu hapla mi hamile kaldin.zarari olur mu acaba. bi de gunde kac kere iciliyoAgnuscaston eczaneden aldım
yani bu hapla mi hamile kaldin.zarari olur mu acaba. bi de gunde kac kere iciliyo
merhabaevet bununla kaldım. hatta cok popüller bir topiğim var, konularıma girersen bakarsın. agnuyu kullanarak hamile kaldım. ve o topikte sayemde ılaca baslayıp bana dua eden gebeyım dıyen 7-8 kişi oldu. istersen okuyabilirsin :) tabii farklı bi hastalığın yok ise senin de gebeliğini kolaylastırır die dusunuyorum. benim sade prolaktin hormonum yüksekti bu yüzden kalamıyodum bu ilaç kadınlık hormonıu salgılıyo vucuda o ay prolaktın düştü ve kutu bitmeden hamile kaldım. günde 1 tane atıyosun ve adetın 1.günü başlıyosun kullanmaya
sahi hayıt hapıyla birlikte soğan kürüde yapabilir miyiz?bir zararı olur mu sizce
ayy insalahh canim yaaa. umutlandim :) topiginin linkini at ben de ordan takip edeyimevet bununla kaldım. hatta cok popüller bir topiğim var, konularıma girersen bakarsın. agnuyu kullanarak hamile kaldım. ve o topikte sayemde ılaca baslayıp bana dua eden gebeyım dıyen 7-8 kişi oldu. istersen okuyabilirsin :) tabii farklı bi hastalığın yok ise senin de gebeliğini kolaylastırır die dusunuyorum. benim sade prolaktin hormonum yüksekti bu yüzden kalamıyodum bu ilaç kadınlık hormonıu salgılıyo vucuda o ay prolaktın düştü ve kutu bitmeden hamile kaldım. günde 1 tane atıyosun ve adetın 1.günü başlıyosun kullanmaya
ayy insalahh canim yaaa. umutlandim :) topiginin linkini at ben de ordan takip
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/agnuscaston-hayit-hapi-kullanan-varmi.686915/
Canım ben hayıtla hamile kaldım. Sabah akşam bir bardak aç karnına içtim. Ayrıca içine adaçayı ve civanperçemide koydum. Sonra adaçayı elma yağı yaptım. Ayrıca çok ağır kanamalı dış gebelik geçirdim. Sağ tüpüm alındı. Yoğun bakımlarda kaldım. Birde çok dua ettim . Allah a sığının canlar.Arkadaslarrr yaklasik bir aydir hayit iciyorum ... bunu icip hamile kalan varmi .. ictikten sonra ne kadar surede hamile kaldiniz... insallah bende fayda etmistir adetime bir hafta var goguslerim hasaslasti kasik batmasi ve hafif bel agrisi var
Nasıl kullandın canım? Günde kaç kez ve kaç gün?Canim ben varim. Hayit hapi ictim yalniz, otunu falan icemezdim zaten tadindan dolayi. Hayiti kullandigim ay hamile kaldim. Bu yazdigin belirtiler bende de vardi. Adetime 1 gun kala dayanamadim test yaptım pozitif cikti. 5 haftaligim cok şükür. Yalniz gebe oldugunu öğrenince birakmalisin hayiti
Merhaba bir sorum olacak size.Ben de sizin gibi ikinci çocuğa hamile kalmaya çalışıyorum 1 buçuk yıldır.Ben de sorun yok eşimde sperm hızı düşük çıktı.Suan vitamin takviyesi ve bitkisel şeyler uyguluyoruz.Fakat ben her ihtimale karşı kendime de bir şeyler yapmak istedim.Suan vitamin takviyesi ve hayıt suyu kullanıyorum.Suan adetimin 5. Günü yani yumurtlamaya daha var ama sağ kasığımda batma hissi var.Acaba hayıt kist falan yapar mı bir bilginiz yada duyumunuz var mı bununla ilgili.Sadece hapı ictim çünkü pko sorunum yoktu. Sadece prolaktin (süt hormonum) yuksekti buda gebeliğe engeldi. O sebeple sadece hap içtim. Pko olanlar cesitli kürler yapiyolar bildigim kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?