- 25 Mart 2021
- 57
- 111
- 8
- 26
- Konu Sahibi sinemmmmm00
Kızlar hayıt tohumunu adetin kaçıncı günü başladınız nasil devam ettiniz yardımcı olur musunuz bugün adetin4.günü içmeyi düşünüyorum ne yapmalıyım kararsız kaldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hayıtı bu ay kullandım bu arada adet bittikten 2-3 gun sonra kullanmaya basladim çünkü gec sipariş verdim anca geldi sadece gunde 1 bardak içtim ama normalde 2 bardakmis bu ay gebelik olmadi ama erken yumurtlama oldu normalde 19. Gun yumurtlama olurken 12. Gun yumurtlama gördüm yumurtlamayi gördüğümde bıraktım ne olur neolmaz diye bu ayda kullanicam ama suan gebelik yok simdiden baslasam mi diye düşünüyorum adetime 5 Gun varKızlar hayıt tohumunu adetin kaçıncı günü başladınız nasil devam ettiniz yardımcı olur musunuz bugün adetin4.günü içmeyi düşünüyorum ne yapmalıyım kararsız kaldım
Gebelik olmadığına nasıl eminsiniz adete 5 gün var diyordunuzBen hayıtı bu ay kullandım bu arada adet bittikten 2-3 gun sonra kullanmaya basladim çünkü gec sipariş verdim anca geldi sadece gunde 1 bardak içtim ama normalde 2 bardakmis bu ay gebelik olmadi ama erken yumurtlama oldu normalde 19. Gun yumurtlama olurken 12. Gun yumurtlama gördüm yumurtlamayi gördüğümde bıraktım ne olur neolmaz diye bu ayda kullanicam ama suan gebelik yok simdiden baslasam mi diye düşünüyorum adetime 5 Gun var
Aç karnına mı tok karnına mı içiyorsun canımBen hayıtı bu ay kullandım bu arada adet bittikten 2-3 gun sonra kullanmaya basladim çünkü gec sipariş verdim anca geldi sadece gunde 1 bardak içtim ama normalde 2 bardakmis bu ay gebelik olmadi ama erken yumurtlama oldu normalde 19. Gun yumurtlama olurken 12. Gun yumurtlama gördüm yumurtlamayi gördüğümde bıraktım ne olur neolmaz diye bu ayda kullanicam ama suan gebelik yok simdiden baslasam mi diye düşünüyorum adetime 5 Gun var
canım genelde aç karnına içtim çünkü bende ki hayıt suyu hazır olan ot olarak alıp kendim yapmadım çok kötü bi tadı aç karnına içsem midemi bulandırdığı için ağır gelebilirdi.. Ama geçen ay kullandım kısa süre kullandığım için olabilir.. Hamile kalmadım bu ay tekrar başlıycam bugünden itibaren bakalım inşallah bu ay daha uzun süre kullanacağım belki vesile olur...Aç karnına mı tok karnına mı içiyorsun canım
gebelik testinde çıkmadı çünkü ovulasyondan sonra 12. gün oluyor gebelik testi yaptım kan verdim çıkmadı genelde 10. gün ve 12. gün olsa çıkardı diye düşünüyorum ilk gebeliğimde ovulasyondan 10 gün sonra gebeliğimi öğrenmiştim.. 3 aydır deniyoruz o yüzden biliyorum şuan adetime 4 gün var sizce acaba hala umut var mıdır.?Gebelik olmadığına nasıl eminsiniz adete 5 gün var diyordunuz
Geç döllenme vs olabilir bence bekleyingebelik testinde çıkmadı çünkü ovulasyondan sonra 12. gün oluyor gebelik testi yaptım kan verdim çıkmadı genelde 10. gün ve 12. gün olsa çıkardı diye düşünüyorum ilk gebeliğimde ovulasyondan 10 gün sonra gebeliğimi öğrenmiştim.. 3 aydır deniyoruz o yüzden biliyorum şuan adetime 4 gün var sizce acaba hala umut var mıdır.?![]()
Geç döllenme vs olabilir bence bekleyin![]()
Hangi marka kullanıyorsunuz benimde ictigim igrenc ictikten yarim saat sonra bile kokusu tadi agzimda oluyorBen bugün içtim çok kötü tadııı![]()
Ben direk suyunu aldim kaynatmakla ugrasmamak icinAktardan aldım canım ben![]()