Hayit tohumu kullanıp hamile kalanlar lütfen yazsın :-)

slm onu bende duydum ama yapmadım yapan var mı ?

arkadaşlar hayit tohumu hem tohum hem tablet hem de cay olarak satiliyor.fakat hangisi daha faydalı,, hangisi nazil kullanilir ya da kim nazil kullanıp faydasini gördü ??? Bunlara cevap alabilirsek kullananlardan çok mutlu oluruz :-)

Hayırlı olsun peki bir probleminiz varmiydi bende başladım kullanmaya prolaktin hormonu yüksek cikti bendede
Canım sağol.yumurtalığımda çikolata kisti var , enson kontrolerimde 5,5cm di. Ben hayıt tohumu kullanarak hamile kaldım.ama 7. haftada kalbi durduğu için gebeliğim sonlandırıldı. Üzerinden 16 ay geçti. Tekrar hamile kaldım ama busefer hiç bişey kullanmadım hatta normal yolla hamile kalamayacağımı düşünüp eşimle 1 ay sonra tedavi görmeye başlayacaktık. Allahım kısmet etti. Bu günümüze çok şükür, Dua ediyorum en kısa sürede Allahım sanada bunu nasip etsin.

Canım sağol.yumurtalığımda çikolata kisti var , enson kontrolerimde 5,5cm di. Ben hayıt tohumu kullanarak hamile kaldım.ama 7. haftada kalbi durduğu için gebeliğim sonlandırıldı. Üzerinden 16 ay geçti. Tekrar hamile kaldım ama busefer hiç bişey kullanmadım hatta normal yolla hamile kalamayacağımı düşünüp eşimle 1 ay sonra tedavi görmeye başlayacaktık. Allahım kısmet etti. Bu günümüze çok şükür, Dua ediyorum en kısa sürede Allahım sanada bunu nasip etsin.
Çok şükür allah uzun ömürler versin sizede Bebeğinize de inş duan içinde allah razı olsun

Back
X