Hayıt tohumu \ otu kullanlar.

MerveNazl

#samsun
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
88
91
3
Kızlar hayırlı geceler 🎀
Bu hayıt tohumu tüp Bebek tedavisinde kullanılır mı ? Veyahutta bu tohumu kullanarak hamile kalan varmı ?

Son düzenleme:
Kızları hayırlı geceler 🎀
Bu hayıt tohumu tüp Bebek tedavisinde kullanılır mı ? Veyahutta bu tohumu kullanarak hamile kalan varmı ?
Burda bir sürü bu konuyla ilgili başlık var. O konulara bakmanızı tavsiye ederim. Şimdi insanlar tek tek ne yazsın. Ben de yaramadı. Derdinizin ne olduğuna bağlı. Birine yarayan herkese yaramıyor.

Merhaba tekrardan Hamile olunca yazacam dedi .ben normalde klomen ve çatlama iğnesi ile Hamile kalırdım çok şükür bu ay hayıt tohumu Aslan pemcesi ve cıvanpencemi kullandım veeeee çok şükür Hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba tekrardan Hamile olunca yazacam dedi .ben normalde klomen ve çatlama iğnesi ile Hamile kalırdım çok şükür bu ay hayıt tohumu Aslan pemcesi ve cıvanpencemi kullandım veeeee çok şükür Hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Teşekkürler masllah

Bnde kullanmayı düşnyorum ayrıntılı anlatırmısınız nasıl yaptığınızı 🙏🏻

Merhaba tabi anlatırım bu arada ben adetim bitmeden 3 gün önce kullandım yani adetliyken canım
2 çay kaşığı hayıt tohumu

5-6 yaprak aslan pençesi

3 dal civanperçemi

1 kabuklu tarçın

ı atın büyük boy bir bardağa ve demleyin 7-8 dakika sonra içinde 1 tatlı kaşığı bal olan bir başka bardağa süzün ... ve için arkadaşlar...

ben klomenle zor büyüyen yumurtamı bu karışımla büyütmüştüm... doktora gittim hatta sonra faydası olup olmadığını görmek için...

doktor bana klomen mi kullanıyorsun bana sormadan dedi... şok oldu.

Benim âdetlerim hiç şaşmaz ve hayıt otu tohumunu kullandığım ay adetim kesildi..
Belki hamile kalmışımdır diyip bekledim 2 ay adet görmedim doktora gittim adet söktürücü verdi.. senin herşeyin normal bidaha içme öyle şeyler dedi.. herşey herkese iyi gelmez arkadaşlar dikkatli olalım...

Merhaba tabi anlatırım bu arada ben adetim bitmeden 3 gün önce kullandım yani adetliyken canım

5-6 yaprak aslan pençesi

3 dal civanperçemi

1 kabuklu tarçın

ı atın büyük boy bir bardağa ve demleyin 7-8 dakika sonra içinde 1 tatlı kaşığı bal olan bir başka bardağa süzün ... ve için arkadaşlar...

ben klomenle zor büyüyen yumurtamı bu karışımla büyütmüştüm... doktora gittim hatta sonra faydası olup olmadığını görmek için...

Ne kadar süre içtiniz ve ne kadar sonra hamile kaldınız bu arada rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin benim içinde dua edermisiniz 🤲🏻

Ne kadar süre içtiniz ve ne kadar sonra hamile kaldınız bu arada rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin benim içinde dua edermisiniz 🤲🏻
Amin inşallah Allah razı olsun rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲🤲ben adetim bitmeden 3 gün kala kullanmaya başladım 15 gün yumurtlamam çatladıgını anlayınca bıraktım .ve çok şükür denediğim ilk ayda Hamile kaldım

Amin inşallah Allah razı olsun rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲🤲ben adetim bitmeden 3 gün kala kullanmaya başladım 15 gün yumurtlamam çatladıgını anlayınca bıraktım .ve çok şükür denediğim ilk ayda Hamile kaldım
Çok TSK ederim bakalım bende basladım umarım bu ay işe yarar 🤲🏻

Mer

5-6 yaprak aslan pençesi

3 dal civanperçemi

1 kabuklu tarçın

merhaba canım yumurta gelişimi ve çatlatması için de işe yarar mı?

Mer

merhaba canım yumurta gelişimi ve çatlatması için de işe yarar mı?
Tabi .ben hamile kalmak icin klomen ve çatlama iğnesi kullandım daha önce .bende tedavi olmadan hamile kalamıyordum hamile kaldım ama düşük yaptım .1 sene denedik gene olmadı sonra bu kürü yaptım Allah’ın izniyle ilk ay yumurtlama oldu Ve çatladı hamile kaldım k ay çok şükür .kesinlikle tavsiye ederim

Tabi .ben hamile kalmak icin klomen ve çatlama iğnesi kullandım daha önce .bende tedavi olmadan hamile kalamıyordum hamile kaldım ama düşük yaptım .1 sene denedik gene olmadı sonra bu kürü yaptım Allah’ın izniyle ilk ay yumurtlama oldu Ve çatladı hamile kaldım k ay çok şükür .kesinlikle tavsiye ederim
teşekkür ederim canım bende aynı durumdayım klomen ve çatlatma iğnesi kullandım geçen ay tutmadı bende kür yapmaya karar verdim çakşır kökü suyu aldım bakalım

Back
X