Ben de haşimoto hipoyum, hayıt alacaktım almasam mı doktora mı sorsamSize katılıyorum belki bende farklı olur diyorum ancak riske atmaya korkuyorum. Cevabınız için teşekkür ederim.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de haşimoto hipoyum, hayıt alacaktım almasam mı doktora mı sorsamSize katılıyorum belki bende farklı olur diyorum ancak riske atmaya korkuyorum. Cevabınız için teşekkür ederim.![]()
Bu tarz şeyler herkeste pozitif etki yaratmıyor tsh sorununuz varsa doktorunuza danışın benm bitanidigim tsh yüksekti bunları kullandı daha da yükseldi aynı şekilde yine ben hayit ve aslanpençesi kullandm tsh yükseldiBen de haşimoto hipoyum, hayıt alacaktım almasam mı doktora mı sorsam
Tamam tesekkürler peki kullanma derse ne yapıcam fshı nasıl düşürcemBu tarz şeyler herkeste pozitif etki yaratmıyor tsh sorununuz varsa doktorunuza danışın benm bitanidigim tsh yüksekti bunları kullandı daha da yükseldi aynı şekilde yine ben hayit ve aslanpençesi kullandm tsh yükseldi
Fsh i ilaçla baskıliyolarTamam tesekkürler peki kullanma derse ne yapıcam fshı nasıl düşürcem
Dhea kullandım daha da arttı, bahsettiğiniz ilaç bu mu acabaFsh i ilaçla baskıliyolar
Hayır değil ilaç ismi vermem doğru olmaz doktorunuz bilir ama.moralinizi bozmayın herşeyin bi çözümü vardirDhea kullandım daha da arttı, bahsettiğiniz ilaç bu mu acaba
Doktorum menapoza girdğimi söyledi hiçbir şey yapmıyor 2. Doktor bu gittiğim ikisi de aynı seyi söyledi, yaşım 32. Hipotiroidim varHayır değil ilaç ismi vermem doğru olmaz doktorunuz bilir ama.moralinizi bozmayın herşeyin bi çözümü vardir
Kaç fshDoktorum menapoza girdğimi söyledi hiçbir şey yapmıyor 2. Doktor bu gittiğim ikisi de aynı seyi söyledi, yaşım 32. Hipotiroidim var
E2 ve lh birde amh kac adet goruyomusunKaç fsh
Kaç fsh
[/QUOTAğustostan beri adet olmıyorum, biosteron ve testrio kullandım 3 ay; 1 gün adet yaptı, 10 gün sonra yine 1 gün o kadar.size degerlerimi atıyorum;
2017 ekim; LH:37 FSh:93 prolaktin:17 estradiol : 22
2019 ocak: LH:36 Fsh:59 prolaktin: 9 estradiol:76
1subat2019:Lh:19 fsh:23 est: 69
8 subat2019:lh:23 fsh:18 est :133 amh: 0.06
Temmuz 2021: Lh:8 fsh:27 est:25 prolaktn:81
Ocak2022:lh:56 fsh:90 est:79 prolak:10
Şubat 2022: lh:30 fsh: 34 est:75 pro:11
Nisan 2022: lh:77 fsh:152 estradiol:50 pro:11
Ocak ile nisan arası dhea kullanmama rağmen başta düşt sonra top oldu ama bu aylarda aşırı stresliydim
Önce bi.online olarak konuş durumunu anlat canm duruma göre hareket edersin fsh i çok yüksek adet görmeyen bi.hastayi 9 ay tedavi sonucunda gebeliği yakaladı onlardan biri belki sen de olabilirsin Allah büyüktür yasin çok gençTamam cok teşekkür ederim o ile biraz uzağım ama elbet gidebilirim çok iyi diyorsanız
Gerçekten mi cok saolun ümit oldunuzÖnce bi.online olarak konuş durumunu anlat canm duruma göre hareket edersin fsh i çok yüksek adet görmeyen bi.hastayi 9 ay tedavi sonucunda gebeliği yakaladı onlardan biri belki sen de olabilirsin Allah büyüktür yasin çok genç
Çok sevindim inanınBen de hashimatoluyum.tsh en yüksek 33 ü falan bulmuştu.şimdi gebeyim en son 4 ti tsh ilaç kullanıyorum 75 lik