Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunları değilde zeytinyağlı incir kürü kullandım ben ve eşimHayıt tohumu yada macunu kullananlar
Elhamdüllah çok şükür oldu yumurtalarımı kalitesi düşüktü bide erkeklerde sperm hareketini yükseltiyorBi faydası oldumu peki sorununuz neydi
Amh değeriniz mi düşüktüElhamdüllah çok şükür oldu yumurtalarımı kalitesi düşüktü bide erkeklerde sperm hareketini yükseltiyor
EvetAmh değeriniz mi düşüktü
Amh değeriniz kaçtı pekiAmh değeriniz mi düşüktü
1 ml altıydı tam hatırlamıyorum ama doktor düşük dediAmh değeriniz kaçtı peki
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah canım benim değerlerim iyi kist var sadece dene gebe kalabilirsin dedi amh falan iyidiKlomen yanı sıra incir kullandım
Nasıl yaptınızBunları değilde zeytinyağlı incir kürü kullandım ben ve eşim
İnciri kavanoza doldurdum ikiye bölerek hakiki zeytinyağ ağzına kadar doldurdum sonrasın da karanlıkta beklettim kullandım süreç kesinlikle ışık görmemesi gerekiyor sabah akşam aç karnına eşinde sende kullanNasıl yaptınız
Amin inşallah rabbim canı gönülden isteyen herkese nasip etsinAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah canım benim değerlerim iyi kist var sadece dene gebe kalabilirsin dedi amh falan iyidi
Hayıt macunu ve propolis aldım henüz 2 haftadır kullanıyorum, faydası olursa yazarımHayıt tohumu yada macunu kullananlar
Ne kadar incir ne kadar zeytinyağı ve kaç gün bekledinizİnciri kavanoza doldurdum ikiye bölerek hakiki zeytinyağ ağzına kadar doldurdum sonrasın da karanlıkta beklettim kullandım süreç kesinlikle ışık görmemesi gerekiyor sabah akşam aç karnına eşinde sende kullan
Normal bi kavanozun aldığı kadar incir zeytin yağı ben beklemedim yumurtlama günüm yakın diye hemen başladık ve karanlık odada olmasına özen gösterdim oda üstünü örttüm kavanozunNe kadar incir ne kadar zeytinyağı ve kaç gün beklediniz
İnsallah bu ay hamileyimdir gerek kalmaz ama değilsem. Yapıcam teşekkürlerNormal bi kavanozun aldığı kadar incir zeytin yağı ben beklemedim yumurtlama günüm yakın diye hemen başladık ve karanlık odada olmasına özen gösterdim oda üstünü örttüm kavanozun