- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
- Konu Sahibi NazrinQuliyev
Canım merhaba sağlıcakla gelsin meleğinAdetin ilk günü agnucaston kullanmaya başladım hayıt in bitkisel konsantresi hap şeklinde. Ayrıca yine adetin ilk günü sabah akşam aç karnına incir kürü uyguladım her seferinde taze yaptım. Genelde 330ml bardaklar kullandım ama normal ölçüsü su bardağı. Cezveye üç tane bazen iki tane kuru inciri mutfak markasıyla küçük küçük doğrayıp cezveye su ekleyip kaynattim. Posalarini kesinlikle atmadım bazen içtikten sonra bazen gün içinde tükettim. Adet bittikten 2 gün sonra da havuç ekledim incir kürüme kucuklerden bir tane eğer büyükse yarım havucu yuvarlak dilimleyip incir kuruyle birlikte kaynattim içtim . Hepsini yaklaşık 15 gün kullandım sonra bıraktım. Yumurtam catlayinca 1-2 gün daha kullanıp bıraktım .
Ancak ben dr a gidiyordum ve hiç bir sağlık sorunum yoktu buna rağmen meleğim gelmeyince stres yaptım ve hormonlarim biraz yükseldi.
Rabbim isteyen herkese saglikla sıhhatle melegini nasip etsin inşallah![]()

Soğan kürü uyguluyorum bu ay. Önümüzdeki ay da hayit düşünüyordum ki senin mesajını gördüm. Ben de senin gibi uygulayayim madem.
Yalnız aklıma bir şey takıldı incir kürüne havucu eklerken su miktarını artırdın mi acaba?