B Btlycd Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2022 56 22 38 30 10 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Btlycd #1 Merhaba 8 aydır korunmuyoruz fakat çocuk sahibi olamıyoruz. Hayıt tohumunu ve soğan kürü duydum kullanan ve gebe kalan var mı
Merhaba 8 aydır korunmuyoruz fakat çocuk sahibi olamıyoruz. Hayıt tohumunu ve soğan kürü duydum kullanan ve gebe kalan var mı
Kelebegimx Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Nisan 2022 2.915 3.760 63 Ankara 10 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Btlycd #2 Btlycd .!.: Merhaba 8 aydır korunmuyoruz fakat çocuk sahibi olamıyoruz. Hayıt tohumunu ve soğan kürü duydum kullanan ve gebe kalan var mı Genişletmek için tıkla... 8ay Çok kısa Süre cnm genelde 1 seneden sonra doktorlar bakıyorlar
Btlycd .!.: Merhaba 8 aydır korunmuyoruz fakat çocuk sahibi olamıyoruz. Hayıt tohumunu ve soğan kürü duydum kullanan ve gebe kalan var mı Genişletmek için tıkla... 8ay Çok kısa Süre cnm genelde 1 seneden sonra doktorlar bakıyorlar
MaviliGizem Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2020 3.559 3.793 63 35 10 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Btlycd #3 Btlycd .!.: Merhaba 8 aydır korunmuyoruz fakat çocuk sahibi olamıyoruz. Hayıt tohumunu ve soğan kürü duydum kullanan ve gebe kalan var mı Genişletmek için tıkla... İkisinin de faydasını gören birçok kadın var. Aynı anda olmamak koşulu ile denenebilir.
Btlycd .!.: Merhaba 8 aydır korunmuyoruz fakat çocuk sahibi olamıyoruz. Hayıt tohumunu ve soğan kürü duydum kullanan ve gebe kalan var mı Genişletmek için tıkla... İkisinin de faydasını gören birçok kadın var. Aynı anda olmamak koşulu ile denenebilir.
B bashak79 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2022 72 -74 3 45 6 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Btlycd #4 Btlycd .!.: Merhaba 8 aydır korunmuyoruz fakat çocuk sahibi olamıyoruz. Hayıt tohumunu ve soğan kürü duydum kullanan ve gebe kalan var mı Genişletmek için tıkla... ayaya.com.tr den kendine Hayıt Tentürü, eşine de Keçiboynuzu Tentürü al. Yüzlerce çift var bunları kullanıp gebelikle sonuçlanan
Btlycd .!.: Merhaba 8 aydır korunmuyoruz fakat çocuk sahibi olamıyoruz. Hayıt tohumunu ve soğan kürü duydum kullanan ve gebe kalan var mı Genişletmek için tıkla... ayaya.com.tr den kendine Hayıt Tentürü, eşine de Keçiboynuzu Tentürü al. Yüzlerce çift var bunları kullanıp gebelikle sonuçlanan
Aycoregi1 👨👩👦👦⭐ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mart 2018 3.681 En iyi cevaplar 1 5.314 158 6 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Btlycd #5 Btlycd .!.: Merhaba 8 aydır korunmuyoruz fakat çocuk sahibi olamıyoruz. Hayıt tohumunu ve soğan kürü duydum kullanan ve gebe kalan var mı Genişletmek için tıkla... Oğluma soğan küründen sonra hamile kaldım, arkadaşımda. Şimdi gene çocuk istiyoruz tekrar yapmayı düşünüyorum yanında incir kürü de yapacağım
Btlycd .!.: Merhaba 8 aydır korunmuyoruz fakat çocuk sahibi olamıyoruz. Hayıt tohumunu ve soğan kürü duydum kullanan ve gebe kalan var mı Genişletmek için tıkla... Oğluma soğan küründen sonra hamile kaldım, arkadaşımda. Şimdi gene çocuk istiyoruz tekrar yapmayı düşünüyorum yanında incir kürü de yapacağım